Snel en super geregeld!

Goede service en kwalitatief een goed product met duidelijke handleiding.

Mooie productlijn en snel geleverd

Mooie producten netjes geleverd. Zeer tevreden

goed geadviseerd en vlot geleverd.

chat werd vlot beantwoord en kreeg de juiste antwoorden op mijn vragen. Dus prima geadviseerd en de bestelling werd vlot geleverd.

Prima levering, snelle service!

Ik had zelf tweemaal de fout gemaakt iets te bestellen dat niet paste (jaren-30-huis dus alles zit scheef). Makkelijk retourneren, vriendelijke mensen en goede service!

De levering werd steeds uitgesteld

Ik verwacht dat de levertermijn dat op de website wordt beschreven ook word nageleefd.

Goedkoop producten snel thuis geleverd.

Goedkoop producten snel thuis geleverd, ik ben blij mee.

Slordige klantenservice!

Helaas werd mijn bestelling niet bevestigd per e-mail waardoor ik onzeker werd omtrent levering. Op de website bleek de bestelling wel zichtbaar echter zonder levertijd. Bij de klantenservice navraag gedaan naar mijn bestelling en kreeg te horen dat er 15 dagen levertijd zat op de artikelen. Dit terwijl op moment bestelling het op voorraad was! Dit stuurde mijn montage planning (reis naar buitenland) behoorlijk in de war. Planning en reis uitgesteld en klant geïnformeerd ! 5 dagen na mijn bestelling (1 dag na contact klantenservice) werd plots de zending toch volledig afgeleverd !!! Klantenservice heeft dus niet naar mijn bestelling gekeken maar naar de actuele voorraad van de artikelen!!! Zeer slordige van de klantenservice wat vervelende consequenties had voor mij en m’n klant! Voorgaande bestellingen liepen echter vlekkeloos dus aanbeveling toch op “Ja” gezet!

Flitsbezoring!

WTW-unit zou over 12 weken bezorgd worden, maar deed er slechts 2 werkdagen over. Ik heb de ruimte om 'm te stallen, dus het is geen probleem en scheelt weer een zorg. De 'Fake'-korting van 33% als 'maandactie', die al 3 maanden bezig is, geeft mij wel jeuk.

Hebben precies wat ik zocht met top beschrijving

Kon zo bestellen wat ik nodig had en niets vergeten. Met de omschrijvingen wist ik precies voor welke diameter buis ik wat nodig had. Én compleet plus snel geleverd.

snel geholpen en snel geleverd

Snelle levering en bij vragen snel actie

Goede informatie op de site. Niet te duur en alles keurig geleverd en nog snel ook.

Makkelijk bestellen.

Bestellen via site makkelijk. Duidelijke video's. Graag op site meer info wat heb je aan componenten nodig om installatie te maken. Compleet plaatje. En raar dat de retourzending met pallet alleen per mail gedaan kan worden. Dit behoeft verbetering.

Ruime keuze, prima kwaliteit, snel geleverd.

Goede prijs

De filters voor mijn ventilatiesysteem bestel ik steeds via Ventilatieland. Vlotte levering, goede prijs.

Besteld, geleverd, ventilatieland deed wat ze moeten doen.

Ruime keus, kwaliteit en een scherpe prijs.

Fijne en duidelijke Side voor te winkelen. Na de bestelling volgt een snelle afhandeling en eveneens vlot geleverd. Een aanrader.

Service top!

Ondanks aangekondigde mogelijke vertraging ivm Paasweekend toch snelle levering van mijn bestelling! Fijn!

2 ventilatie systemen gekocht.

we hebben een huis gekocht. De vorige bewoner heeft de zolder verbouwd en de ventilator maar gemakshalve niet meer geinstalleerd. de beneden badkamer stond op 1 stand en dat was de hoogste. Bij ventilatieland twee afzuigers gekocht met afstandsbeding incl. vochtmeting. Als de kinderen of wij douchen op onze eigen badkamer gaat de ventilator automatisch aan. geen omkijken naar. geen vocht geen schimmel. En het werkt perfect en geruisloos in de laagste stand.

Nette en snelle levering. Super.

Vooraf had ik ook telefonisch contact gehad voor advies. Uitstekend geholpen!

Bestelling volgende werkdag bezorgd

Ruim assortiment, snelle bezorging, redelijke prijzen. Prima !

Gevonden wat ik zocht

Product nog niet geïnstalleerd, maar levering was snel.

Perfect product voor goede prijs en snelle levering

Goed maar levering kan beter

WTW besteld met bijbehorende benodigdheden. Lange levertijd van 6 maanden. Maar uiteindelijk werd de bestelling in 5 weken geleverd. De bijbehorende benodigdheden via Post NL. Kreeg daar een afleverdatum en tijd voor door. De WTW werd via eigen dienst geleverd zonder melding van levering, dus stonden ze voor een dichte deur. Gebeld en een datum afgesproken voor levering en chauffeur belt op de dag voor tijd. Dat werkt vele malen beter voor partijen. Hier kan Ventilatieland in de service stappen in zetten. Voor bedrijf, bezorging en klant veel vriendelijker.

Precies leveren wat je verwacht!

Ik kijk altijd eerst bij ventilatieland, ze hebben vaak de voorraad en de beste prijs

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]