Snel en goed

Quick service

I ordered two filters for my ventilation warmtepomp, it was delivered next day. Also tracking of shipment was possible. Free delivery.

Snelle levering , prima communicatie

Duidelijke webshop, reageren snel op mail en leveren de dag na bestelling met track en trace via Post.nl .

Goede en snelle levering!!!

Zeer tevreden!!

Snelle levering.

Snel geleverd en alles in goede staat.

Alles netjes geleverd.

Zeer goed. Snelle levering en alles op voorraad. Top

Gewoon goed.

De online bestelling werd correct en goed verpakt verzonden en afgeleverd. Dit binnen de, door Ventilatieland gestelde termijn. Gewoon goed.

Product volgens verwachting, heel redelijke prijs en snelle levering.

geen advies bij elektrisch aansluiten

de aanschaf van 'n nieuwe CVE-S ventilator is prima, binnen 1 dag geleverd. Elektrisch aansluiten was nog even 'n uitdaging omdat ik de bedrading in de Perilex wcd moest veranderen omdat ik maar 2 schakeldraden heb voor H/L toeren van mijn (40 jaar) oude Ubbink ventilator. bij telefonisch overleg met Ventilatieland, hoe ik e.e.a aan kan sluiten, werd mij verteld dat ik maar 'n installateur moest inschakelen. Helaas 'n minpuntje.

Prima artikelen, snel geleverd

Prima website om te kunnen kiezen voor de juiste ventilator. Snelle levering en artikelen volledig naar tevredenheid.

Prima organisatie

Zie boven

Toppertje

Prijzen zijn netjes, info is top, leveringen correct

Snel geleverd alles toppy

Keurig en snel geleverd

Prima service, en snelle levering

Prima service, snelle levering.

Snelle levering, goede prijs

Makkelijk product zoeken op de website. Werd snel geleverd en mooi en goed product

Goed spul, snel geleverd

Niets op aan te merken

Goede website en snel in huis.

Meedenken

Besteld product was niet op voorraad; alternatief aangeboden

Alles perfect geregeld

Geen gedoe, niet moeilijk bestellen. Duidelijke beschrijving en specificatie.s. Dus perfect geregeld

Goed en betrouwbaar

Heel vlot geleverd goede website

Goede kwaliteit, snelle levering en goedkoop.

Snelle levering van goed product. Werkt al volop.

Snel geleverd en precies wat ik ervan verwachtte

Alleen jammer en een beeke lastig dat er geen schroeven bij geleverd worden.

Duidelijke site, goeie prijzen,

Goed geholpen

De informatie voorzieningen gaat niet vanzelf en de interne communicatie zou beter kunnen, maar de service is top. Er wordt echt meegedachtven naar oplossingen gezocht.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]