Duidelijke site, goeie prijzen,

Goed geholpen

De informatie voorzieningen gaat niet vanzelf en de interne communicatie zou beter kunnen, maar de service is top. Er wordt echt meegedachtven naar oplossingen gezocht.

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Werkt prima

Snellen levering

Top. was een fluitje van een cent. Bijna met 5 min klaar. En apparaat draait goed.

Lang gewacht , maar toch gekomen.

Na twee weken geleverd.

Top bedrijf

Meedere malen wat besteld Fijne en snelle service Komen afspraken na Echt een aanrader

Prima product, jammer dat het niet sets van 2 wordt verkocht.

Precies wat we besteld hebben.

Supersnelle levering.

Snel, efficiënt en gemakkelijk

Bestellen was eenvoudig en simpel. Een bij een “goed gevoel bedrijf” bestellen is altijd fijn.

Goede hulp bij keuze product

Goede hulp bij keuze product. Snelle levering.

Snelle correcte bestelling, waardoor het werk verder kon. Top.

De kwaliteit is in orde; Levering volgens afspraak; Communicatie uitstekend; Prijzen behoren tot de laagste op de markt; Kortom: uitstekend!

Kwam een dag later dan beloofd

Eerder wel ok

Snel en goed geleverd

Goed, goedkoop en snelle levering

Zoals in de titel vermeld , goed goedkoop en snelle levering. De drie belangrijkste dingen van een webwinkel. Bovendien ook een zeer ruime keuze in artikelen. Ik ben zeer tevreden !

Veel keuze, duidelijke website

Snelle levering, goede website, veel keuze.

Duidelijke website met goede producten en technische ondersteuning.

Alles klopte en het was eenvoudig te selecteren met goede keuzeondersteuning.

Gewoon goed

Prettig snel

Precies wat ik zocht.

Goedkoop, mooie deal

zoals de titel aangeeft, goedkoop en een mooie deal, echter het verpakken was waardeloos, MV unit werd goed verstuurd maar de rest was allemaal in 1 doos gefrot

ze hebben alles op het gebied van ventilatie.

Prima service, complete informatie op de website, vriendelijke bediening. De prijsstelling vindt ik ook goed. De retour service is ook heel goed.

Prima en snel geleverd

Overzichtelijke site met veel keuzemogelijkheden.

Uitstekende kwaliteit

Goede materialen, snelle levering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]