snel en goedkoop

ze reageren snel en zijn goedkoop zonder verzendkosten. Ik had ze 5 sterren gegeven als ze niet een administratieve fout hadden gemaakt door mij twee keer dezelfde zending te sturen. is wel goed opgelost maar moet er wel extra voor naar het post.nl aan/afgifte punt.

Goede prijs, fijne service

Helaas had ik iets verkeerd besteld, dat kon ik zonder problemen retourneren.

Alles op tijd en de juiste spullen.

Goede service en alles juist en op tijd.

Snel bestellen en snel leveren

top

goed bevallen netjes ingepakt en snel gekregen Zeker dat we hier meer terug komen

Prima Service en kwaliteit

Een dakventilator en afzuig ventilator voor binnen besteld. Netjes geleverd en goede kwaliteit.

Keurig optijd

Prima volgende dag in huis

Duidelijk, scherpe prijs en snelle levering.

Overzichtelijk site, producten eenvoudig te vergelijken en te bestellen. Volgende dag al geleverd.

Op aanvraag deelbestelling geleverd.

Omdat een onderdeel van de bestelling nog niet geleverd kan worden, heb ik gevraagd het belangrijkste onderdeel te leveren, zodat de kapotte unit kon worden vervangen.

Prima ervaring

Prima ervaring, duidelijke website, concurrerende prijzen. Bestelling is goed te volgen via de statusupdates. Bestelling netjes ingepakt ontvangen op de aangegeven dag.

Duidelijke website, snelle levering!

Een duidelijke website met veel keus uit goede producten. Je word netjes op de hoogte gehouden wanneer je levering komt + je hoeft niet lang te wachten op je levering. Erg blij met jullie en het product! Gr een tevreden klant.

prettig geholpen door kundige mensen.

De levering was zoals beloofd.

Snelle levering. Goede prijs

Sneller levering. Goede prijs.. kwaliteit moet nog beoordeeld worden als hij aangesloten is.

Goede service en kwaliteit.

Enorm aanbod voor goede prijzen. Snelle levering. Duidelijke en vakkundige klantenservice en makkelijk met retourneren van materialen.

Geleverd wat is besteld

Goed en snel geleverd. Fijne winkel om iets te bestellen.

Snelle levering en snel antwoord op mijn vragen.

ONlogische bekabeling in produkt

Beste mensen, in de doos met de ventilator was er een draaistroomkabel meegeleverd : los ! Ik was blij dat de ventilator met een eurostekker (zonder aarde) was bekabeld (en niet met de draaistroomstekker). Wat ik miste in het pakket : een simpel kabeltje met een eurostekker om de CO2 stuurmodule aan te sluiten. Nou heb ik wel wat slingeren - maar de inhoud van de doos was niet logisch. Laat zich dat begrijpen ? Met vriendelijke groet, Edmond de Savornin Lohman P.S. Ik heb het apparaat nog niet aan het werk. In de webpagina wordt mij gevraagd : Aanbevelen ? - ja/nee. Ik kan gewoon nog geen zinvol antwoord geven.

Prima, deze keer alles op voorraad. Geweldig.

Zeer snelle levering

Heb goede ervaring met ventilatieland

Duidelijk aangeprezen

Het product voldoet aan de eisen. Makkelijk te plaatsen.

Mooie product snel geleverd

De ventilator werkt prima eenvoudig te monteren duidelijke beschrijving

Gewoon geweldig

Snel geleverd en een goede prijs

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd

retour beleid kapot product

product aangesloten en werkt niet door vochtsensor. Netjes retour gestuurd om daarna te horen dat er over 14 dgn een reactie komt. Nu bericht dat het product niet voldoet aan retour beleid dus geen geld terug. Product is niet beschadigd en compleet in de doos teruggestuurd

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]