Servicegericht en kennis van zaken

Ik ben aan de telefoon goed geholpen met mijn productvragen voor ik tot aanschaf overging, alsook toen na enige maanden bleek dat er plots een storing in de afstandsbediening zat. Keurige afwikkelingen, meedenkend en snel reactie. Ik heb een mechanische afzuigbox aangeschaft.

Snel en goed voor een redelijke prijs.

Overzichtelijke webpage met een uitgebreid assortiment en vragen worden snel beantwoord en snel geleverd.

Snel en goedkoop

Super snel geleverd

Toppie

Voldoet prima

Alles liep vlot zoals afgesproken

Alles liep vlot. En het werk naar behoren.

Waardeloze klantenservice team

Nog nooit zulke slechte klantenservice meegemaakt. Willen op geen enkele manier met je mee denken of je helpen. Lezen je mails niet maar sturen standaard antwoorden.

vriendelijk en goed geholpen

zeer goed

Gewenste artikel keurig op tijd geleverd

Gewenste ventilator besteld en keurig een dag later geleverd. Goede service dus

Snel geleverd en kwalitatief goed product met een zacht geluid

Goed product met een snelle levering.

Top service en goede kwaliteit

super snel en geen nare verrassingen

keurige prijzen, geen verzendkosten en snelle correcte levering !

Doen wat ze beloven !

Keurige levering en uitgebreide beschrijvingen!

Degelijk uitgevoerde warmteterugwinning unit

Opgegeven geluidsniveau klopt redelijk naar is wel hoorbaar zonder ander achtergrond geluid Jammer dat het opgegeven ventilatie debiet voor de ventilator was ipv voor de totale levering Nb in de zomermaanden laat ik daarom de warmte recuperator er maar uit Eenvoudig aan te sluiten en werkt meteen

snel

goede communicatie

Mooie webshop en dito levering!!

Producten goed weergegeven, veel aanbod en levering direct de volgende dag. Helemaal top!

Goeie en snelle service

Alle producten voldoen aan de omschrijving

Snel, goed advies grote keus.

Ruim en compleet assortimenten betere merken, pakketten met/zonder toebehoren, makkelijk re bestellen en vakkundig advies via telefoon. of chat. Rappe levering. Tevreden klant.

Snelle levering en nette prijs

Snelle levering en nette prijs.

Snelle service/levering....zeer betrouwbaar

Zeer goede ervaring, betrouwbaar en snelle levering

problemen met de account, deze na een mailtje keurig opgelost. bestelling alsnog uitgevoerd

gewoon positief, zoals het moet.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]