Snel geleverd en breed assortiment

Snel product geleverd, had veel keuze voor een voor mij lastig te vinden product en het snel geleverd tegen een scherpe prijs

Groot assortiment

Makkelijk te bestellen uit een ruim assortiment en super snel geleverd erg blij mee.

Snel en goed geleverd

Werkt perfect

zeer tevreden

product als omschreven op website en voldoet aan de wensen

Top geholpen met advies

Heel veel kennis van ze ontvangen en veel informatie gedeeld. Ook het bestellen en retourneren verliep vlot.

Prompte en accurate service

Met uitstekende on-line ondersteuning.

Ruim assortiment, vlotte verzending

Top !

Uitermate tevreden

Heb gebeld om advies. Hierbij werd ik uitermate goed geholpen met de keuze voor een ventilator.

Goeie site. Snelle en goeie service.

Goed en vlug in het overzicht wat je moet hebben cq ventilatie rooster

snelle levering ,en een betouwbare site ook voor het overmaken van de kosten PRIMA!!!!

Heldere communicatie

Onderdeel besteld met een grote levertijd, helder gecommuniceerd en uiteindelijk werd het eerder geleverd. Tevreden met product

heldere website en snelle service

Heel goed te vinden was het type filters wat ik nodig had. Ook stond er een heldere uitleg en informatie op de site. En natuurlijk de prijs is ook zeer prettig en niet te duur voor hun top produkten.

Vlot geleverd

Goede service en vlot geleverd

Vlotte levering

Nog geen ervaring met filter maar zal best wel goed zijn.

Prima geregeld

Product zoals beschreven en levertijd was prima

Goede prijs en mooi product

Goede prijs en mooi product. Levertijd op website kwam niet overeen met de daadwerkelijke levertijd, maar werd hierover netjes geïnformeerd via de mail.

Ik miste wel een beschrijving om de ringen te verzetten voor een kleiner gat.

Net product,en snel bezorgd

Snel in huis,en product zoals beloofd en bestelt

Prima shop om iets te bestellen

Wellicht volgende keer handiger om een bestelling in 1 x te versturen dan in 3 x. Niet dat alleen dat het dan goedkoper is voor jullie maar ook dat er niet 3 dagen achter elkaar een bezorger voor de deur staat.

Snelle levering van de bestelde filters

De filters die ik had besteld werden supersnel geleverd.

Nadat één van mijn ventilatie eruit gevallen was en kapot gegaan, besloot ik hele huis ventilatie te gaan vervangen en de keus is heel snel op Zehnder ComfoValve Luna S125 gevallen. Een mooi strak ventilatie wat makkelijk te plaatsen is. Doordat hij vrij plat is valt hij veel meer weg tegen het plafond. Erg blij mee! Snelle en levering! Vandaag besteld morgen ontvangen.

Uitstekend!

Uitstekend!

Uitstekende service overzichtelijke site

Vandaag besteld morgen in huis. Een goede overzicht site met veel info en verschillende systemen dus keuze genoeg voor ieder type huis.

Chat ervaring goed! Email ervaring goed. Dame heeft me kort achter elkaar terug gebeld, maar wij waren in gesprek. Naderhand zelf terugbellen frustrerend omdat je niet naar de juiste persoon kunt vragen. Hierdoor probleem nog niet opgelost. Krijg per mail netjes de vraag wanneer ze kan terugbellen, dus weer heel ooi afspraak gemaakt.

Alles zoals het hoort

Alles zoals het hoort.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]