Gewoon goede service

Goede service, duidelijke communicatie. Goed product.

goede sevice

super

afzuigbuizen

goede prijzen, snelle levering

Prima te bestellen, snel geleverd

Snelle bestelling, wordt goed op hoogte gehouden van verzending, snel ontvangen. Prima dus.

waarom geen staffel afnameprijzen?

Een collega uit ons complex van 13 appartementen moest recent voor 2 stuks filters HRU Eco 150/200 filterset F7 incl. BTW 34,30 betalen en ik bestel 1 week later en moet voor hetzelfde Euro 38,54 betalen !!??

Goede voorlichting voor de aankoop

Onze energievretende ventilatiebox uit 2005 diende vervangen te worden. Alleen waren de specificaties nergens meer terug te vinden. Aan de hand van foto's en typeplaatje hebben we van Ventilatieland een goed voorstel gekregen. Deze werd snel geleverd en draait nu alweer. De energiemeter draait nu minder hard wat precies de bedoeling was. Topservice!

Levertijden niet haalbaar en niet flexibel

Ventilatieland heeft mij in het verleden goed geholpen en de spullen altijd op tijd geleverd. De laatste bestellingen echter duurden langer. Een deel van de levering bleek een levertijd van 15 dagen te hebben, dit ston op de site vermeld, maar had ik niet gezien. Bij navraag bleek dit 1,5 maand en men was niet bereid de rest van de bestelling alvast op te sturen. Ik moest de bestelling annuleren en opdelen in twee bestellingen.

volgens afspraak, duidelijke info

Snelle levering, volgens afspraak. mooie ventilator, goede informatie.

Mijn bestelling voldeed volledig aan mijn positieve verwachting, een groot compliment!

Heel erg positief!

Goede spullen en tijdig geleverd

Kwalitatief goede spullen en snel geleverd

Goede telefonische uitleg.

Geweldige en snelle levering

Beschrijvingen van producten zijn helder en duidelijk. Mooi overzicht van de verschillende ventilatoren. Na de gemaakte keuze is bestellen zo gedaan en werd in ons geval de ventilator snel geleverd. Mis wel een montage beschrijving (even puzzelen dus).

Goed op de hoogte gehouden

Er zat een levertijd op de bestelde producten maar werd via de mail goed op de hoogte gehouden over de levertijd

Snelle en keurige levering

Goed product, eenvoudig aan te sluiten. Snel geleverd en heldere communicatie. Kortom, geen omkijken naar gehad

prima kwaliteit en super snel geleverd.

ik heb meerdere malen het een en ander besteld . met de vertrouwde kwaliteit. ik kom zeker terug en een echte aanrader.

Uitstekend!

Ik heb G4 en F7 filters besteld voor mijn wtw installatie. Ik had als leek echter geen idee welk filter rechts en welk filter links geplaatst moest worden. Na contact met de klantenservice een foto van het type opgestuurd. De klantenservice heeft het opgezocht en een dag later ontving ik het antwoord. Perfect! Ik zal de filters in de toekomt bij jullie blijven bestellen.

Snel besteld, snel geleverd!

Duidelijke site, naar verwachting geleverd dus top!

Zeer goede ervaring

Zeer overzichtelijke site en ales netjes in goede bescherming geleverd op een werkdag tijd

Goed en netjes geleverd

Duidelijke site en vlot geleverd

Great

Really great and quick service

Goed gevonden, goed geleverd maakt een samenpel tussen klant en ventilatieland top

Voor het eerst gezocht naar filters voor onze nieuwe installatie. En goed gevonden bij ventilatie land, vanwege de prijs en levering, verpakking en begeleiding per mail. Dank jullie voor de service van een nieuwe vaste klant. Groet uit Zwolle, Piet.

Snelle levering goede prijs

Snelle levering voor een goede prijs

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Correcte levering, wel teveel verpakkingsmaterialen gebruikt. Kan in 1 doos!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]