Snelle levering, duidelijke informatie via de mail

Super snelle levering en goed product.

Zeer goed product en alles zeer snel geleverd. Top service!

Wat vertraagde levering, maar prima service

Helaas bleek een deel van mijn bestelling toch niet op voorraad, maar hierover werd ik netjes geïnformeerd en uiteindelijk toch alles als één complete zending ontvangen.

een goede mechaniche ventelatie

gekrengen zo als omschreven

Gewoon goed

Heb hier al eerder iets besteld en ging toen ook goed dus vandaar dat ik weer bij Ventilatieland heb besteld. Je word goed op de hoogte gehouden betreft je order en alles word snel geleverd. (moet het wel voorradig zijn). Conclusie zal hier zeker nog een bestelling plaatsen.

Goed en snel.

Snel bezorgd. Duidelijke informatie op de website.

Perfecte service snel en volgens afspraak!

Slechte service

Op de site staat vermeld dat de producten die op voorraad zijn de volgende dag worden geleverd. Vreemd dat mijn bestelling van 29 november pas op 9 december wordt afgeleverd. Tussentijds gebeld maar dat is niet mogelijk, er wordt via de telefoon gemeld dat je een mail moet sturen. Dus een mail gestuurd waar je vervolgens geen reactie op krijgt, heel frustrerend! Dan wordt de bestelling 10 dagen later geleverd en krijg je daarna een mail met de tekst : bedankt voor je bericht, ik zie dat je de bestelling hebt ontvangen! Conclusie, artikelen in orde voor een scherpe prijs maar de service en informatie zwaar onder de maat. Alles valt of staat met een goede service, goede informatie en een snelle levering. Doe er uw voordeel mee.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

precies wat ik besteld heb

snel geleverd en goede producten

snel geleverd en goede produkten

snel geleverd en goede produkten

snelle bezorging

Snelle bezorging en goed verpakt..

snelle bezorging

Snelle bezorging en goed verpakt..

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]