Probleem intracommunautaire levering

Probleem met terugbetaling van btw onder "intracommunautaire levering" waarbij bij de initiële bestelling geen rekening met gehouden is van Ventilatieland zelf. Daarna de vraag gesteld om dit recht te trekken en dit antwoord gekregen. Bedankt voor uw bericht. Helaas is dit niet meer mogelijk om te doen. Excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij graag. Met vriendelijke groet, Naomi Janssen | Ventilatieland Park Forum 1047 | 5657 HJ Eindhoven | Nederland 040 2491900 | [email protected] | www.ventilatieland.nl In het verleden met een andere webshop hetzelfde probleem gehad. Dit kon dan wel probleemloos opgelost worden. Zeer jammer....

Probleem intracommunautaire levering

Goede kwaliteit voor scherpe prijs

Goede kwaliteit voor scherpe prijs. Levering was een aantal dagen later dan gepland. Zelf zou ik het prettig vinden wanneer de filters in een passende doos zitten zodat ik ze zo in de kast kan zetten.

Gewoon uitstekende producten en denken goed met je mee.

Na bestelling bleek het artikel niet goed leverbaar. Na contact te hebben gehad met Ventilatieland werd me voor dezelfde prijs een ander, uitgebreider product aangeboden. Kijk, dat is voor mij een voorbeeld van goed meedenken en klantgericht zijn.

Levering materialen matig.

Bij levering materialen ontbrak er nog al het een.e.a. Mailtje gestuurd, (bellen met vragen over bestelling kan niet) waarop totaal geen reactie op is geweest. Vervolgens komt er één dag later de gemiste materialen. Geen bericht gehad dat ze deze achteraf zouden sturen. Materialen zijn wel goed.

Levering materialen matig.

Matig positief

Ik heb nu 2 x een deel van de bestelling gehad, maar mis nog steeds een deel waardoor ik nog steeds niet aan de slag kan. Dat is jammer

opzoeken,bestellen,installeren ,klaar

Met kennis van aansluiting perilexstekker is plaatsing eenvoudig uit te voeren.

Mijn bijna 30 jaar oude box vervangen. Plaatsing box was eenvoudig, De aansluiting op de al bestaande perilex wandcontact stopcontact gaf wel problemen. Met hulp van een vakman was dat snel opgelost

Met kennis van aansluiting perilexstekker is plaatsing eenvoudig uit te voeren.

Goed geregeld!

Goede prijs, snel verzonden, goed ingepakt, goede afhandeling van een foutje die ik zelf veroorzaakt had.

Goed geregeld!

Goede prijs, goed verpakt, en goede afhandeling van een foutje die ik zelf veroorzaakt had.

Goed geregeld

Goed geregeld

duidelijke website, snelle levering

Website okay, levering okay, prijs okay. Op online vragen voorafgaand aan de koop werd erg traag gereageerd

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]