Onze oude mechanische ventilatie in huis was 40 jaar oud en maakte meer kabaal als dat hij zijn werk deed. Zonder enige ervaring hierin , met zoeken op de website van ventilatieland gekomen. Door de juiste info wat er vermeld werd eentje aangekocht. Bediening en uitleg en monteren was een fluitje van een cent. Ook het instellen ging gewoon super. Helaas waren die 4x Kunststof ventielen met klemveren met een diameter van 125mm die erbij waren geleverd te groot. Maar daar kunnen zie bij ventilatieland niks aan doen , dat is weer iets dat wij hebben geërfd van de vorige eigenaar.

Gewoon prima

Mijn bestelling kwam snel, was goed verpakt en de communicatie met de klantenservice is ook goed.

Het wekken van verkeerde verwachtingen

Er is een verkeerde Ventilatiebox geleverd Zeker 4 of 5 keer de klantenservice gebeld voor het leveren van een juiste ventilatiebox. Iedere keer werd beloofd dat het wordt geregeld. Uiteindelijk na 2 weken is de box binnen. Daarbij had ik ook een verloopstuk teruggeleverd. Of ik daar mijn geld voor terug krijg is onduidelijk. Daar heb ik verder niets meer van gehoord.

Snelle levering van de juiste materialen

Na bestelling had ik de materialen binnen 3 dagen in huis. Producten zijn zoals omschreven

Jammer dat de thuismedewerkster niet genoeg kennis had om technische vragen te beantwoorden.n

Vragen gingen over: kan ik twee vierstanden schakelaars plaatsen om de unit te bedienen vanuit de badkamer en de keuken? dan kunt u maandag beter even terugbellen.

Geen bijzonderheden. Gewoon goed

Ventilatieland uitstekend

Levering via post nl kan beter met informatie

Kompleet

Ook benodigde accessoires zijn op voorraad

slecht

Twee dagen gewacht op een product specialist, bestelling niet de volgende dag maar drie dagen later, achteraf gezien had ik het beter bij Hornbach kunnen halen, prijs technisch was dat ook gunstiger geweest.

goede website met goede informatie. Snelle bezorging van het bestelde.

doen.

Je beloven niet wat je op de site zet

Heb een ventiel besteld order 3624165 op 8-10-2002. je geven aan voor 16.30 besteld volgende dag in huis. Nu stond bij het product op voorraad maar kregen later een bericht leverdatum 22-10-2022 dit komt niet overeen met wat jullie op de site beloven. Zeer teleurstellend, dit betekent dat wij een extra rit moeten maken naar de klant om alleen het ventiel te plaatsen. Hoop dat jullie in gevolg waar maken wat je op de site zet want dit is zeer teleurstellend,

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Producten, en dienstverlening zijn van goede kwaliteit

Goed geregeld

Producten op voorraad, goede prijzen en snelle levering van het bestelde.

Gewoon uitstekend

Supersnelle levering, gewoon prima!

Overall prima Wel een beetje onduidelijk verhaal over levertijd. Bij bestelling staat vandaag besteld morgen in huis. Na 10 dagen een bericht dat leverdatum onbekend is en dat het wel ergens in 2023 kan worden. Weer 10 dagen later een bericht dat zending verstuurd wordt

Snel en betrouwbaar

Komen afspraken na en product is prima.

Zeer slechte aftersales

Ik ben sinds 10 september 2022 bezig om mijn geld terug te krijgen voor een retour product. Meerdere malen gemaild en antwoord gekregen dat ik gelijk heb, maar nog steeds geen geld. Vermijd dit bedrijf.

Prima product

Het geleverde product (mechanische ventilatie) is prima. Leveringstijd ( volgende dag geleverd) op de site klopt niet. Ik moest er 2,5 week op wachten.

Ruime keuze met snelle service

De keuze is uitgebreid met een snelle en goede service/kwaliteit

Snelle / Goede levering

Prima apparaat dat makkelijk is te monteren. Geluidsniveau valt een tikkeltje tegen maar blijf niet in de douche om ernaar te luisteren

Professioneel

Ze hebben de spullen die ik nodig heb, redelijke prijs en goede communicatie toen bleek dat er een leveringsprobleem was.

Wachttijd is soms lang. Terugbel verzoek werd niet opgevolgd. Maar gesproken medewerkers zijn erg behulpzaam en denken met je mee.

zeer tevreden

Goed en rap geleverd

Snel en veel info online

Besteld en Volgende dag me mechanische afzuiging inhuis. Goede verpakking.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]