Te weinig ruimte voor draden en geen duidelijke gebruiksaanwijzing

Om de draden aan te sluiten en netjes te verwerken is niet te doen. Hier is te weinig rekening mee gehouden. De gebruiksaanwijzing is niet duidelijk. Niet in Nederlands. Tip:geef met kleuren aan zwart, blauw, etc welke draad waar in moet. Ik heb hem nog niet werkend gekregen maar ga vandaag nog een keer alles nalopen.

goed product op tijd

goed product goed geleverd

Snel bezorgd, goed product

Alles vanuit ventilatieland was goed. Het product zelf is oké. Er is weinig ruimte voor het snoer de ventilator uit leiden. De vochtsensor doet het goed na meerdere keren afstellen. Ik vind hem ietwat luid, en de ventilator varieert ook in het gezoem wat hij maakt. Maar al met al doet het wat het moet doen en voor een heel vriendelijk prijsje.

Snel geleverd en goed spul!

Veel dank. Met weinig gedoe is dit een hele verbetering voor mijn huis en de gezondheid erbinnen.

Voordat ik de Orcon MVS-15RHBP ging bestellen, had ik wat vragen. Deze werden snel en naar tevredenheid beantwoord. Ook toen ik de Orcon binnen kreeg had ik nog een vraag en deze werd ook weer snel beantwoord. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Vlot geleverd

Ventilator gemonteerd en werkt prima.

Snelle levering en prima ventilator

na aanvangstprobleem goed

ondanks personeelstekorten toch klachtvriendelijk

Sterk en Netjes verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt.

Goede kwaliteit, lage prijs, zorgvuldig ingepakt, snel geleverd. Zeer tevreden en ik denk dan ook dat ik hier mijn complete WTW-systeem ga aanschaffen.

Niet compleet geleverd

Jammer dat gesteld wordt dat een bediening mee bestellen niet nodig is. Beter uitleggen graag

Makkelijk - snel en goed!

Materiaal makkelijk te bestellen. Snel geleverd en goede kwaliteit. Telefonische ondersteuning klantgericht en vakkundig. Afzuiging nog niet kunnen testen. Nog niet heel veel ervaring met ventilatieland.

goede service

Gewoon geweldig!

Super snel besteld en de volgende dag in huis!

Makkelijk en snel

Centrale ontluchting uitgepakt en binnen een half uur geinstalleerd.

Met de ventilator nog geen ervaring omdat hij nog niet is aangesloten

Uitstekende communicatie bij iets latere levering dan verwacht

De levering van twee sets filters duurde langer dan normaal. Ik ben uitstekend op de hoogte gehouden over wanneer de filters dan wel zouden worden geleverd. Voor de volgende bestelling is nog een kleine korting aangeboden. Prima gedaan dus.

Prima assortiment en snelle reactie op email

Snel geleverd maar nog belangrijker je krijgt ook advies per e-mail.

Prima artikel, prijs en levering

Artikel is zoals online ziet en verwacht, Keurig verpakt en snel geleverd.

Veel keuze en snel in huis

Goed en snel geleverd

Juiste product, goed verpakt en op tijd geleverd.

wat zal ik zeggen??

De levering gaat snel en het product ziet er goed uit, helaas als er problemen zijn en ik stuur een email met mijn vraag en probleem dan krijg ik geen antwoord. beetje heel erg jammer.

Veel te laat geleverd en niet bereikbaar

in plaats van de volgende werkdag werd 12 dagen later geleverd. Erger: geen communicatie daarover en niet bereikbaar. Nu werkt het geleverde product niet en natuurlijk niemand beschikbaar om het probleem te bespreken. Intussen een installateur al een veelvoud betaald van de kosten van het product. Begin er niet aan, ga naar een specialist met beschikbaar personeel!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]