Goede service en snelle levering

In 1e instantie was product ondanks de vermelding op de site niet op voorraad en was levering 4 weken later. Na telefoontje snel alternatief aangeboden en alsnog binne 2 dagen in huis.

Apparaat werkt niet naar behoren

Apparaat werkt niet naar behoren, gebeld. Zou terug gebeld worden maar helaas na twee. Dagen niets gehoord.

Te late levering

In tegenstelling tot wat wordt beloofd, voor 16.30 uur besteld de volgende dag in huis, kreeg ik het pas na 3 dagen. Na hierop te hebben gereageerd kreeg ik te horen dat er problemen waren met het logistieke proces. Laat de klant dit dan gelijk weten door een mail te sturen, zodat je weet waar je aan toe bent. Helaas geen 2e kans om een 1e indruk te maken.

Groot assortiment voor en goede prijs

Alles wat ik nodig had op het gebied van ventilatie had ventilatieland in het assortiment. Er was een product toch niet op voorraad maar dit werd direct gecommuniceerd en goed opgelost

Snele service en contact

Prima product, fijne oplossing voor een ventilatie op ons toilet.

Zeer slecht

Veel te laat en verkeerde spullen geleverd

Zoals het hoort

Snelle reactie na vraag over het product. Prima advies. Bestelproces verliep perfect.

Prima afhandeling van de bestelling

Prima afhankeling van mijn bestelling

Doen wat ze zeggen dat ze doen

Bestelling product gedaan, deze was niet leverbaar binnen 3 dagen geld terugontvangen. Inmiddels alternatief besteld en ontvangen, er ontbreekt een onderdeel, dit heb ik nog niet ontvangen. Zal wel goed komen

goede en snelle levering

Ik kreeg het bestelde apparaat op tijd geleverd. Doet het prima. Geen last meer van zingende lagers en bespaar ook nog eens op mijn energierekening.

mooi martiaal

Gewoon goed en volgens afspraak

Het lijkt normaal, maar in deze tijden is niets normaal. En dan toch volgens afspraak alles leveren. Mogen wij als consumenten best eens bij stil staan

Een topproduct voor een goede prijs

Ik heb twee filters voor de DUCO WTW box gekocht. Deze waren zeer betaalbaar en snel geleverd.

Prima.

Alles voor uw ventilatie tegen scherpe prijzen en snel bezorgd.

De levering duurde langer dan verwacht maar verder was het ventilatierooster perfect

Goed spul,

Uitstekend geholpen

bestelling keurig ontvangen en daarna contact gehad via chat wat ik erbij zou willen hebben en mij hier keurig over geïnformeerd en aangegeven via link waar ik het kan bestellen

Goed product en snelle levering

soepele afhandeling

steeds goede ervaring met bestellen, compleet overzicht

Niks op aan te merken als spullen niet op tijd leverbaaar zijn word je direct geïnformeerd

Ruim assortiment, informatie verstrekking met betrekking tot de levertijd van een order is matig.

Tevrede over het het assortiment. Ontevrede over de klanten service die voor lopende orders niet bereikbaar is per telefoon, wel binnen een dag reageren op de mail maar met een niks zeggend antwoord.

Extreem lange levertijd

Twee weken geleden heb ik een aantal artikelen besteld. Deze zouden op voorraad zijn. Echter nog steeds niks ontvangen. Ik heb al twee keer navraag gedaan. Het enige antwoord is dat er vertraging is en dat ze hun best doen. In het verleden hier altijd veel besteld. Assortiment is goed, maar in de toekomst ga ik elders op zoek.

Goede dit snelle levering top

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]