Professioneel bedrijf.

Ruim assortiment, overzichtelijke Website, snelle afhandeling bestelling , goede producten en nette pakketten. Kortom complete service. Zeer tevreden.

Gewoon goed

Positief van bestelling tot levering.

Ventilatie advies geen meerwaarde

Ventilatie advies aangevraagd. Het ontbrak hier aan een goed intake. Ik heb een nieuwbouw advies gekregen. Hierbij is totaal geen rekening met haalbaarheid in de bestaande bouw gehouden. Verder blijkt na advies dat alle ventielen ingeregeld moeten worden waarvoor je speciaal gereedschap nodig hebt. Kortom echt geld weggegooid en onzinnige aankoop.

Wel prijzig

Prima gegaan met bestelling

Goede en snelle sfhandeling van onze bestelling

Niets op aan te merken.

tevreden

Metal system

Past precies , super blijmee!

super snel geleverd

Moest mijn oude stork ventilators vervangen voor een energie zuiniger model uitstekend advies gekregen via zowel de chat sls email. Super tevreden

Snel geleverd, goed product

De ventilator kwam binnen de aangegeven bezorgtijd, hij werkt perfect.

Snel en goed

Buisventilator gekocht. Volgende dag al afgeleverd. In onze wasruimte had de vorige bewoner een pijp tegen de muur bevestigd voor afvoer wasdroger, Strak tegen de haakse binnenmuur door de gevel heen. Dus een standaard ventilator past dus niet.. Stukje 125mm telescoopbuis (de dikste) in muurgat geplaatst en de ventilator omwikkeld met glasband tegen trillingen. Werkt perfect met externe (Amazon) vochtsensormodule om de ruime droog te houden.

Goede pruducten.

Duidelijke product omschrijving op de site. Goede bezorg aflevering

ventilatoe

very good fast delivery

Snel en betrouwbaar. Minder verpakkingsmateriaal gebruiken voor levering filterset G3.t

Snelle en betrouwbare levering van 2 sets WTW-filterset G3. Wel aan te raden om minder verpakkingsmateriaal te gebruiken (erg ruime kartonnen doos die voor 3/4 gevuld is met noppenfolie).

Netjes geleverd en product is precies zoals beschreven en paste perfect.

Het terug boeken van het bedrag van het retour artikel vind ik zelf wat lang duren t.o.v overige bedrijven. Maar zal zitten in de voorwaarden.

Fijn bedrijf, om in de aandacht te houden.

Ik zat met vragen over mijn centrale ventilatie. Op een zondagochtend formuleerde ik mijn vraag en zond die per mail naar Ventilatieland. Dat moet dan eerst nog op maandag gelezen worden en er moet een antwoord gemaakt worden. Wel, dat antwoord lag op de vroege maandagochtend al bij mij. Opmerkelijk. Dus ik bestelde per kerende post materiaal. Onmiddellijk werd daar op gereageerd met verzending van het gevraagde. Goed materiaal, duidelijkheid en snelheid kenmerken dit bedrijf. Om in je adreslijst op te nemen. Anton Wilhelm

Alles goed geleverd en zag er netjes uit.

Heb eerst gebeld over een vraag en snel antwoord gekregen.

perfect

Duidelijke en accurate beschrijving van het product. Helder verloop van het orderproces. Levertijd zoals beloofd.

Bestelling niet ontvangen

Maandag besteld en dinsdag binnen, nou, niets binnen en het is nu zaterdag. Klote PostNL, wtf is dit voor service. Elke dag krijg ik update dat het vandaag niet komt

snel, to-the-point

duidelijk, als je weet wat je nodig heb (in mijn geval)

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering , goed product voor een redelijke prijs

goede snelle service

top zaak

Makkelijk, proffesioneel

Met een heldere site met rubrieken vind je makkelijk wat je nodig hebt. Ze zijn écht gespecialiseerd in ventilatie en toegankelijk voor zowel de profesional als de particulier. Geen verzendkosten en gratis retour. Prima site!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]