helaas zijn de verkeerde filters geleverd

G4 filters besteld voor ongeveer 40€, G3 filters gekregen met een waarde van minder dan 20€. Heb al gemaild, hoop op snel antwoord, hoe dit opgelost wordt. Géén retourzendformulier in de verpakking!

Prima ervaring

Prima product en service, verstelbare ventilatie afsluiter

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel bezorgd.

Goede en snelle service

Nadat mijn bestelling niet helemaal compleet en met één onderdeel beschadigd was gearriveerd, is dit na één email sturen keurig en snel opgelost. Er werd snel en zeer klantvriendelijkheid op mijn mail gereageerd.

Uitstekend. Hele goede service.

Bestellen ging soepel. Zelfs achteraf nog de 10% korting gekregen van de coupon, die ik vergeten was te gebruiken.

Snelle levering super producten

Goede site, prima producten en snelle levering tegen een erg goede prijs. Aanbevelingswaardig dus

Zoals verwacht!

Bestelling is compleet en snel geleverd!

Prima service en prod

Duo box gekocht, omdat onze mechanische ventilatie kapot was. Gemakkelijk besteld en snel bezorgd. Werkt prima en geruisloos. Was even een dingetje met de perlilex stekker. We moesten de bedrading van de stopcontact verwisselen. Dit stond overigens ook op de site dat dat eventueel kon voorkomen. Zeer tevreden.

niets geleverd na 1 week

pakket wordt niet geleverd door post.nl

Prima product en een vlotte levering!

De mogelijkheden op de Site geven een betrouwbaar beeld voor een goede keuze en heeft dus aan de verwachtingen voldaan.

Super goed advies en correcte behandeling.

Telefonisch goed advies door deskundige medewerker. Meteen uitgezocht welk type machine voor mijn toepassing geschikt was. Besteld en de volgende dag afgehaald bij het magazijn.

Prima zaak

Alles prima, meest op voorraad!

Goede service, veel te veel plastic verpakkingsmateriaal

Medewerker aan de telefoon ontzetten aardig. Vlotte levering. Verpakking echt absurd. Grote door voor grote door met vier pakjes waar er wel twintig ingeluid hadden. Alles opgevuld met bergen plastic. Wij hebben anderhalve zak moeten vullen met plastic om aan de weg te zetten. Kan dat niet anders??

Prima ervaring

Perfect geregeld.

Levering ok, retourproces slecht

De levering gaat soepel maar het retourproces is langdurig, onduidelijk en de communicatie daaromtrent ronduit slecht. Is ondertussen nog in behandeling dus afwerking van de retour is nog niet bekend.

Tevreden en snelle levering en afhandeling

Ruim assortiment , goede prijs stelling en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Zie titel. Prima webshop voor o.a. doe-het-zelver.

Super advies en snelle levering

Oude mechanische ventilatie, 22 jaar oud maakte in stand 1 meer herrie dan nu op volvermogen met de Orcon MVS-15 R. Dank aan ventilatieland voor het goede advies.

Maakt alles waar.

Geleverd wat is besteld.

Goed verpakt. En door de zomerkorting een concurrerende prijs.

Goed product voor een prima prijs

Ruim aanbod, goede prijzen en snelle levering.

Mijn eerste ervaring met VL vorig jaar was niet goed. Toch verder bij hun besteld en dit ging perfect. Vooral het ruime aanbod aan spiralobuisonderdelen en de super site zijn erg goed. Goede prijzen en zeer snelle levering. Ik ben een groot WTW systeem aan het maken.

Toppers

Zoals elke bestelling super snel geleverd Helaas miste mijn bestelling één artikel gelijk een mail gestuurd en de volgende dag keurig geleverd Ga zo door

Snelle service voor top prijs!

Snelle service voor top prijs!

Terrible

This company is the worst! Product never arrived.

• Would you recommend us? No

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]