Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede en snelle levering van kwalitatieve producten.

Snel en goed geleverd , goede prijs

A

Duidelijke site, goed bestelproces, snelle levering

De site heeft veel informatie bij de producten staan en referenties naar andere producten die misschien ook nodig zijn. Ik kon snel het juiste vinden en bestellen, zonder gedoe. Levering binnen 2 dagen, helemaal prima!

Prima product. Levering conform afspraak

Late levering , werd in eerste instantie niet op de hoogte gehouden

Product was echter wel ok

Super snel bezorgd!

Snel bezorgd en alles was compleet !

Snelle levering van nieuw ventilatiesysteem

Goede prijs/kwaliteitsverhouding met snelle levering

Goede service, snelle levering

Vragen over product werden snel beantwoord.

veel keuze

Veel keuze en snelle levering

Lang gezocht naar afdichtingsringen voor ventilator, maar bij Ventilatieland gevonden.

Correct geleverd door PostNL maar pakje had heel simpel door de brievenbus gekund.

Precies wat ik zocht

Kon het product nergens anders kopen en nu ook nog snel in huis.

Snel en adequaat geleverd voor een goede prijs

Goed advies, Snel en adequaat geleverd voor een goede prijs. Dik tevreden

Snelle levering, kwaliteit

Vlotte levering en net verpakt.

Erg snel geleverd (binnen 24 uur). Netjes verpakt en voldoende beveiligd tegen schade.

Goede producten en snelle levering

delivered as and when promised!

builder has not yet installed the equipment, but all goods were on time and as promised!

Ventastich

Beste chat en terugbel geweldig duidelijke uitleg en beste advies

X

I think you’ve sent me a customer feedback form in Dutch which I can’t understand My Zehnder filters have not yet been delivered because your address form only allows house numbers not house names so have no idea where they are

Alles snel en correct geleverd

positieve ervan, eenvoudig kunnen bestellen en snelle levering

De goede materialen keurig op tijd.

Gewoon goed.

Super makkelijk en je hebt snel wat je zoekt

Voor mij was dit de eerste keer dat ik nieuwe filters moest kopen voor mijn wtw installatie. Voor mij was dit nog een een beetje uitzoeken, maar de website was super duidelijk en had snel gevonden wat ik nodig had. Kortom een goede partij!

Prettige ervaring

Gewoon goed!!!

Zeer snell levering

Je wordt vriendelijk geholpen

Ik heb niet altijd goede antwoorden gekregen, en als je een volgende keer weer op de site kijkt en je dan wel ineens het juiste product kunt krijgen, dan is de kennis wisselend, maar het is allemaal goed gekomen.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]