Snelle en goede levering

Makkelijk bestellen. Producten komen snel en netjes ingepakt aan

Slechte service

Met de levering van het ventilatie systeem al veel problemen gehad eerst was de bedieningsunit defect en moest ik eerst een nieuwe betalen tot de defecte bij ventilatieland binnen was,dit met afterpay toen opgelost daarna nog diverse keren een schrijven gehad dat ik niet betaald zou hebben. Paar weken daarna kreeg ik een heel nieuw ventilatiesysteem weer opgestuurd,toen ik ze hierover belde wisten ze van niets. Of ik het maar terug wilde sturen,heb ik netjes gedaan waar heb ik nu spijt van had hem nu zo kunnen wisselen. Gekocht oktober 2019. Vandaag 12-08-22 gebeld met ventilatieland omdat de motor van het systeem bromde en een ratelend geluid gaf. Mij werd gezegd de motor op te sturen dan zou er gekeken worden wat er aan de hand is en of het garantie betrof. Toen ik vroeg hoe lang dat ging duren was het antwoord tussen 1 a 2 weken. Dus zei ik dan heb ik gedurende tijd geen ventilatie in huis. Kan ik misschien dan een ruilmotor of is een andere oplossing mogelijk in tussentijd. Nee dat is niet mogelijk zo is ons protocol. Ik vind dit niet kunnen als je dus een ventilatie systeem bij ventilatieland koopt en er is wat mee dan zit je zomaar een a twee weken zonder,slechte zaak. Dit is mijn ervaring met ventilatieland.

Snelle levering en duidelijke productomschrijving

Onlangs filters voor het ventilatiesysteem besteld. De productomschrijving was uitgebreider dan op andere sites, vandaar dat ik voor Ventilatieland koos. Het bestelproces was eenvoudig, goede communicatie omtrent de levering en de filters werden snel bezorgd.

zeer positief levering snel en accuraat

Nadat er een touwtje brak werd er direct gezorgd voor een nieuw exemplaar, super

Snel en doeltreffend

Prettig

prima levering en service

mijn bestelling in 2 dagen geleverd, was echter een onderdeel defect uit doos dit werd zonder problemen vervangen door hun. dus een prima winkel en geen gedoe.

Goed product , snelle levering

Na eerdere goede ervaringen met ventilatieland met vol vertrouwen een nieuw product besteld

Snelle en goede levering

Zie boven

Snelle levering en perfect afgehandeld

geweldig

zeer goed materiaal goede aflevering

Arrived on time

This is good. Easy installing and arrived on time too.

Gewoen goed

Snelle afhandeling n levering en de ventilator is een prima product en werkt helemaal top.

Prima bedrijf, vlotte verzending!

Wij zijn tevreden klanten. Bestelling van nieuwe filters voor onze WTW-unit ging vlekkeloos. Klein minpuntje: grote kartonnen doos werd bezorgd, terwijl er een plat, klein pakje in zat wat verder aangevuld was met bubbel plastic... jammer van die verspilling van ruimte. Verder prima service.

Snel, servicegericht.

Snelle levering, heel goede kwaliteit. Helaas pasten de lucht ventielen niet, gratis retour.

Goed materiaal en snel geleverd!

Goed materiaal voor een goede prijs, snel geleverd.

Heldere site, goed gedetailleerde info.

Prima en heldere informatie op de website. Niet alleen aankoop(keuze) info, maar ook installatie informatie goed en helder beschreven. Was niet lastig om een keuze te maken. Snelle levering.

duidelijke site makkelijk besteld mooi verpakt thuis in korte tijd dus super geregeld

heb ik weer nodig sla ik dit bedrijf zeker niet over

Super correct verlopen.

Ventilator is perfect en verzending top.

Prijs kwaliteit goed.

Niets mis mee

De buizen die ik nodig had hadden ze

Ik heb buizen besteld van 250 mm nu staat er in hetzelfde rijtje ook tussen stukjes om ze te bevestigen. Dus ik krijg alles binnen sturen ze de tussen stukjen in dezelfde maat mee

Prima werk verricht!

Goed!

Je krijgt dat wat je besteld

Het duurde even voordat ik mijn bestelling heb gekregen maar na een mailtje kreeg ik binnen een week mijn bestelling

Snel geholpen

Super snel geholpen helemaal tevreden !

Voldoende keuze en omschrijving snelle levering en goed verpakt

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]