Snelle levering, goed advies per mail en telefoon.

Tijdens advies ging het advies wel de verkeerde kant op. Na bijsturen zou ik teruggebeld worden. Dit werd in alle gevallen erg netjes en stipt gedaan.

verkeerd voorgelicht

ik heb een buisventilator nodig voor een gat van 200 mm precies. Die verkopen jullie, maar in de technische tekening staat dat deze 205 mm is. Ik heb gebeld om navraag gedaan en kreeg te horen van een jonge dame dat hij toch wel in het gat zou passen van 200 mm. Maar dat bleek niet zo te zijn. Daarmee gaat er nodeloos tijd verloren. En dan stuur ik hem terug en dan vertellen jullie dat het 14 dagen kan duren totdat ik hoor of jullie accepteren dat ik hem naar jullie standaarden terug geleverd heb. Gaat er weer meer tijd verloren! Terwijl ik zorgvuldig gehandeld heb en jullie verkeerde informatie geleverd hebben. Ik ga nu een ventilator kopen met een kleinere diameter, maar twijfel of ik die wel bij jullie zou moeten gaan kopen. Johan Hilbrink

Gewoon goed, precies wat je verwacht.

Goed verpakt, goede omschrijving en snel geleverd

Duidelijke site, snelle en goede levering, goede prijs- kwaliteitsverhouding

Zie boven.

zeer correcte levering volgens afspraak

goed advies gekregen bij het vervangen van mijn oude wtw mooie stille machine

product als gedacht

bestelling snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Goed te monteren en goeie passing

Filters gekocht maar installatie onduidelijk

Ik heb een set G4 + F7 filters gekocht voor de WTW, maar onduidelijk is welke filter waar in de WTW geplaatst moet worden. Zo heeft de meerprijs voor deze filters geen nut.

Veel keus en snel geleverd.

Veel keus in plintroosters. Overzichtelijk, goede prijs en snel in huis.

snel en keurig op tijd geleverd.

netjes verpakt en snel geleverd.

Prima bedrijf. Goede service

Communiceren goed helder en snel. Prijs prima Assortiment goed Leversnelheid okay

Foutief besteld door mezelf wegens onvoldoende details over het bestelde item.

Mijn bedoeling was om het bestelde item over of in een 150 mm buis te schuiven en zo aan de muur te bevestigen. Alleen kon ik nergens de exacte afmetingen van binnen of buitendiameter terugvinden. Bij ontvangst van het pakketje bleek dus de diameter ook exact 150 mm te zijn zodat mijn buis er niet in of over kon. Jammer voor mij natuurlijk, maar gezien de kost natuurlijk geen ramp. Uw service en verwerking van mijn order was perfect, daarover geen opmerkingen.

Super goede service

Super goede service en een zeer klantvriendelijke communicatie.

Goedeprijs en supersnel geleverd , ik moest een zeer groot rooster hebben en kon dat in de gewone winkel niet vinden

Goed maar slechtbereikbaar via telefoon

Ervaring bestelling gedaan van 1 frame en 1glazen rooster eerste zending 2 frames via de mail de fout doorgegeven 1 daglater bestelling compleet geleverd

Snelle levering van juiste product

Ventilatieland leverde mij een de juiste ventilator voor een scherpe prijs. Ook werd het product snel geleverd.

Mijn ervaring is het volgende: Ik heb een artikel besteld wat binnen twee dagen geleverd is en achteraf bleek dat ik een verkeerd artikel had besteld. Retour aangemeld en binnen één dag had ik bericht hoe ik het artikel terug moest sturen. De retourzending was binnen twee dagen verwerkt. Nieuw artikel besteld en binnen drie geleverd ipv twee dagen maar dit lag aan POST.NL Ventilatieland is echt goed en zeker aan te bevelen. Super.

Snelle levering en goede communicatie over bezorging

Filters waren ook netjes verpakt.

Razendsnelle verzending en scherpe prijs.

Wij waren op zoek naar een goede, stille ventilator voor in ons nieuwe huis. Bij ventilatorland konden we de verschillende tupes goed met elkaar vergelijken en kwamen zo uit op een topmodel voor een scherpe prijs. Die middag besteld en we hadden ‘m de volgende ochtend al in huis!

goeie site, snelle levering van bestelde product

Het uitzoeken van de juiste ventilatiebox ging eenvoudig, door een goede mogelijkheid om filters toe te passen. Fijn ook de combinatieproducten. Na het afronden van de bestelling werd het product exact op de dag geleverd als gecommuniceerd.

Fantatisch

Zeer snelle levering en netjes afgeleverd.

Snel geleverd met een leuke korting!

Doen war ze beloven, snel en goed materiaal

Snelle correcte levering

Goede apparatuur makkelijk te installeren en snelle levering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]