bevalt prima

doet het naar verwachting

Meer dan een teleurstelling!

Na ca 2 jaar werkte de motor niet meer, garantie termijn verlopen. Enige compensatie : 5%! Een nieuwe besteld en vooraf duidelijk gevraagd of de plaatsing in dezelfde boorgaten kon. Geen probleem. Eerst was de wachttijd ca 8 weken en zo maar werd de ventilator afgeleverd. DE installatie vergde veel meer tijd! Ik kreeg toen een aanwijzing om de draden te veranderen! Als die instructie was gegeven bij de aflevering had dat een tijdsbesparing opgeleverd! Nu moest de installateur nog een keer terugkomen en de extra kosten zijn voor mij. Mijn ervaring is zonder meer slecht en ik zal Ventilatie land niet aanbevelen bij de andere eigenaren in dit appartement

Prima site om een ventilatie box te bestellen

Alles ging goed naar wens en werd snel geleverd met link dat je de tijd kon volgen.

Positief

Netjes op tijd geleverd. Minpuntje; medewerker die ik aan de telefoon kreeg wist de eerste simpele vraag niet te beantwoorden. Hij zou direct een andere collega laten bellen. Mijn idee van direct is niet wat er gebeurde. Vervolgens maar gebruik gemaakt van de chat. Hier kreeg ik wel de gewenste antwoorden. Maar mijn uiteindelijke oordeel is dat ik toch positief ben over het product en de chat.

Makkelijk zoeken op de site de prijs was goed en snelle levering kortom gewoon goed en als ik nog wat nodig heb zeker voor herhaling vatbaar.

Goede product geleverd maar later als aangegeven op de site tijdens bestellen

Donderdag besteld, zou zaterdag geleverd worden, werd dinsdag. Verder geen punt voor mij.

De bestelde roosters zijn van prima kwaliteit en maatvoering

Zo hoort bestellen en leveren te zijn!

Zie koptekst.

Prima, goede informatie, keurig compleet en snel geleverd

Altijd spannend om te zien of alles past als je een nieuw apparaat besteld. Maar het bleek allemaal te passen en compleet te zijn. Helemaal top

Goed advies en snel geleverd

Goed advies gekregen via telefoon en snel geleverd

CO2 meter Werkt uitstekend

Mooi apparaatje, makkelijke bediening, werkt uitstekend

Top winkel!

Verschillende malen iets gekocht en altijd goed product snel ontvangen, erg blij mee

Bestelling gewoon goed afgehandeld

Ik had een plintroostertje besteld en dat is goed aangekomen. Beetje grote kartonnen verstuurdoos, dat wel.

Goed advies en snel geleverd.

Gebeld en advies gevraagd en daarna het bestelde de volgende dag ontvangen.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.evering

Grote keuze uit produkten. Lage prijs en zeer snel geleverd. Wat wil je nog meer?

Voor iedereen aan te bevelen.

Snel geleverd en een item nageleverd

Prima afhandeling en bezorging

Ventilatieland heeft het product (ventilatie-filters) keurig verzorgd. Een behoorlijke korting bij afname van grotere aantallen. De "kwetsbare " filters waren prima verpakt om beschadiging te voorkomen. Ook de bezorging was lekker vlot.

Tevreden met twee maars….

Omschakeling van afhalen naar bezorgen kostte een paar dagen extra bezorgtijd (gelukkig geen deadline in het spel). Retouren website werkte wat moeizaam met Safari.

Top geregeld

Goede en snelle levering

Een opluchting!

De MVS van 38 jaar oud moest vervangen worden. Hij maakte veel lawaai en presteerde slecht. Daarvoor in de plaats kwam een MVS van Orcon. Wat een opluchting, geen lawaai meer en vooral weer verse lucht in huis.

Relatief snel een advies waarmee je vooruit kan

Gelukkig hadden ze aan stuk minder dan de 20 werkdagen nodig. De aanbeveling geeft opzich een goed beeld van wat er moet gebeuren. Het zou mij wel meer helpen als ze ook aangeven waarom sommige keuzes, zoals het merk WTW gemaakt zijn.

Jammer dat van de twee onderdelen er 1 later geleverd word.

Ik had twee onderdelen besteld en worden apart verzonden maar had ze allebei nodig. Zonder dit te bevestigen voor af krijg ik de ene de volgende dag en het andere 5 dagen later. Dit snap ik even niet.

Snelle levering, goede klantenservice!

Snelle levering, goede klantenservice!

Positief.

Product zoals omschreven op de website. Product details, zeer omschreven. Bij het prijs vergelijken, was ventilatieland de goedkoopste. Snelle levering.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]