Topservice

Product werd snel geleverd, helaas beschadigd. Direct nadat ik dit meldde werd er een nieuwe opgestuurd en de dag erna door mij ontvangen. Goed product, goede service!

Vlotte levering

Goede kwaliteit , snelle levering en niet te duur. Overzichtelijke website.

Super bedrijf

Door op de site in te vullen wat je nodig heb doormiddel het filter systeem kom je snel bij je product Winkel wagen is makkelijk te begrijpen en iDeal betaling werkt zeer goed Daarna word je goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje word verstuurd. Zeer makkelijk overzichtelijk en snel

Snelle levering, degelijke producten, goede prijs kwaliteit

Inmiddels al een aantal bestellingen bij ventilatieland geplaatst en elke keer doen ze wat ze beloven. Scherpe prijzen is natuurlijk 1 (anders bestel je er ook niet), snel leveren en de producten zijn zoals omschreven!!

Snel bestel en geleverd

Eindelijk het juiste ventilatie afvoer product gevonden!! Kwalitatief perfect en goed aan de prijs! Snel geleverd

Nette afhandeling

Had twee voorwerpen besteld een met wat meer levertijd ivm voorraad. Duurde een aantal dagen , dus even gebeld en alles zou verstuurd worden. Maar een onderdeel zat er niet bij, dus weer gebeld. Werd gelijk gekeken op onderdeel op voorraad was en dit werd gelijk verstuurd. Andere dag binnen. Jammer dat het even duurde voor alles afgehandeld was. Werd wel netjes te woord gestaan.

Goed product en snel geleverd.

Zeer snelle levering

Bestelde materiaal voldoet volledig aan de verwachting.

keurig en netjes afgeleverd top

wij zijn blij met onze Itho daalderop centrale ventilatie-eenheid en is nog geluidloos ook topartikel

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel goed en netjes

Het werd netjes op tijd geleverd en besloten prijs zijn goed.

Zeer goede service

Ben heel vakkundig en netjes geholpen bij mijn probleem. Daarna zelf besteld en het is vlot geleverd

Nakomen wat beloofd werd.

Prima service, ik had de verkeerde maat besteld nl 100 mm in plaats van 125 mm. Gelijk retour gezonden en ander maat besteld. Ook weer heel snel ontvangen Heel prettig is dat ik via internet al de stappen kon volgen. Bedankt, Ries Kraaijeveld

Uitstekende service, snelle levering, goede producten

Uitstekende service, snelle levering, goede producten

Behulpzaam

Na een uitvoerige mailwisseling de juiste ventilatieroosters voor mijn gevel gevonden.

Prima helpdesk met goed advies gode bereikbaarheid en terzake kundig.....complimenten....

Goede service Kwaliteit

Een nieuwe mechanische ventilatie gekocht zeer voordelig

Groot assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Ik ben goed geholpen via de telefoon. Daarna kon ik eenvoudig mijn bestelling in orde maken. De prijzen zijn goed en de levering was binnen 1 werkdag in huis.

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke websites, snelle levering

Mooi

Netjes verpakt binnen gekregen moet hem nog installeren maar ben er nu al zeer te vreden mee

snelle levering, vlot persoonlijk antwoord op een vraag

dag na bestelling had ik deze al via PostNL in huis; netjes verpakt.

Snelle levering! ik zou alleen als ik jullie was de filters in een grote envelop doen i.p.v. in een doosje. Dan kan het makkelijk door de brievenbus.

Dit kun je ook zelf bestellen op amazon of alie express

Bijzonder slechte kwaliteit, ook de plastic. Printplaatje valt er zo uit. Opklik voorkant valt er zo vanaf. Voor de prijs, 75 euro waarmee je denk iets van redelijke kwaliteit te kopen verwacht je niet zo n plastic prul.

Diameter van de douche ventilator en van het inbouwrooster zijn helaas niet hetzelfde. Hiervoor zijn natuurlijk weer verbindingsringen nodig, die er misschien beter standaard bijgevoegd kunnen worden(?) Maar goed. Snel besteld dus maar project had hierdoor wel een dag vertraging.

Snelle en correcte levering

Makkelijk te vinden, bestellen en een snelle levering.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]