Super !

Geweldige service, en super snelle levering!

Snelle levering voor redelijke prijs

Snelle levering voor redelijke prijs.

Verkeerde ventilator ontvangen

Ik heb een Itho ventilator besteld met Itho accessoires. De accessoires zijn de juiste, maar de ventilator is niet de juiste. Inmiddels teruggestuurd. Dat gaat op zich prima. Maar de juiste heb ik nog steeds niet mogen ontvangen. Dit duurt te lang. Wellicht kan ik het cijfer nog bijstellen als de juiste ventilator op korte termijn toch nog binnen komt.

Komt afspraken na

Ventilator besteld en op juiste tijdstip geleverd zoals afgesproken, prima bedrijf

Gewoon goed

Gewoon alles goed geleverd en heldere communicatie

Snel en accuraat

Makkelijke website, goed assortiment en snelle service.

Service en kwaliteit tegen gunstige prijzen

Snel onze filters gevonden en thuis ontvangen tegen gunstige voorwaarden en prijs.

Betaling, aflevering en service is prima!

!

Ty

Mijn ervaring is goed.

Het is de eerste keer dat ik iets heb besteld. En dat is goed verlopen.

Snelle levering. Netjes verpakt

De ventilator die ik besteld had was in een werkdag geleverd. Of hij werkt weet ik nog niet maar ik heb er vertrouwen in.

goed geregeld

Goeie site, snel geleverd.

Goede snelle service, product top

Een goed bestelproces. Had mijn bestelling snel in huis. Het product voldoet aan de verwachting zoals omschreven. Precies wat ik zocht en in verschillende bouwmarkten niet te koop was.

Goede informatie

Goede informatie, snelle levering van de benodigde spullen!

Keurig levering

Onze ervaring is uitstekend, zeer snelle levering. Prijs/kwaliteit is top.

Ruim assortiment, snelle levering en prima product

Fijne website met een ruim assortiment en snelle verzending.

Vlotte levering

Veel keuze prima spullen snel in huis behulpzaam en meedenkende service Goeie kwaliteit

Komen netjes hun afspraken na

Zoals beschreven op hun site, vlug geleverd m

De website is makkelijk in het gebruik bij het zoeken naar een product. Levering en is snel en begeleidende communicatie is prettig.

Snel geleverd, en product werkt zoals verwacht.

Uitmuntend

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle verzending, goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Snel besteld en snel in huis!

Gewoonweg super!

eerste ervaring prima

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]