Goed en snel

Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Vlot geleverd

Doen wat ze beloven

Goede kwaliteit producten

Service en levering prina

Beloofd = beloofd

Verkeerd artikel, perfect opgelost!

Ik heb een bestelling geplaatst en super snel binnen gekregen, alleen helaas zat er een verkeerd onderdeel bij. Sjah.. waar mensen werken worden fouten gemaakt. Maar ik heb een mailtje gestuurd en binnen no time had ik antwoord. Belangrijker nog, het onderdeel werd direct kosteloos verzonden. Dus perfect opgelost!

Prima,

Goede duidelijke website!

Ook voor een leek is het simpel om artikelen uit te zoeken en te bestellen!

Levering en service erg goed.

Levering en service waren dik in orde.

Super, makkelijk zelf te installeren

Zeer goed mooi product.

Goed product.

Snel verzonden, goed verpakt.

jullie luisteren niet

jullie blijven mails sturen terwijl ik mij afgemeld heb (3 keer) dit is voor mij rede nooit meer iets bij jullie te kopen !!!!!!

Ziet er goed uit! scherpe prijs.

Product zoals omschreven, goede prijs, met stekker en trekschakelaar!

Aanrader

Prima bedrijf, snelle levering. After Pay mogelijkheid. Alleen jammer dat je de week na je bestelling allemaal reclame van ventilatieland krijgt op je telefoon en PC.

prima de luxe snelle levering

simpel bestellen en netjes per omgaande geleverd.

Geen reactie op mijn klacht

Heb een itho besteld bij ventilatieland en zou binnen vijf dgn teruggebeld worden. Dat was vorige week en nu nog niet teruggebeld. De afstandbediening maakt geen verbinding met de itho.

Gewoon goed

Goed product en snel geleverd

goeie ervaring met Ventilatieland

goeie levering, apparaten voldoen

Netjes geleverd

Makkelijke website en keurig geleverd

Afstemming bezorging

Met Ventilatieland goede afspraken gemaakt, Post.nl maakt er een zootje van: bezorgt op andere dagen als afgesproken, stuurt bericht dat de order wordt geretourneerd naar Ventilatieland. Doet dit toch maar niet en bezorgt, zonder bericht, op een moment dat er toevallig iemand aanwezig is. Betekent wel dat er volkomen overbodig, 3x een vrachtwagen moet rijden. Hoe duurzaam ben je als Post.nl bezig. Overigens was de order in goede en complete staat afgeleverd. . Overigens zou het wel gemakkelijk zijn als er direct gecommuniceerd kan worden met vervoerder of Ventilatieland. Dus: Ventilatieland 4 sterren, post.nl geen.

goed en goedkoop

Duidelijke site, vlotte levering

Duidelijke site, vlotte levering.

Zeer overzichtelijke web-winkel met nette prijzen en dan ook nog zonder bezorgkosten

Duidelijk en scherpe prijzen

Super snelle cooler en stil

Ventilator past goed is stil en doet wat ie moet doen "afzuigen"

Duidelijke communicatie en product netjes afgeleverd

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]