Oke

Helemaal top

Ik had er sterk mijn twijfels over omdat ik geen internet besteller ben. Dit veranderde toen ik deze site had gevonden via een kennis. Scheelde me minimaal (incl. Bezorg kosten) de helft van het bedrag wat ik hier zou moeten betalen in de winkel. En inderdaad netjes goed verpakt geleverd gekregen. In 1 woord: Top dit bedrijf!!!!! Ga zo door !!!!!

doen wat ze beloven

Goed advies gekregen bij vragen over een ventilatie systeem. Ook duidelijk aangegeven dat het druk was en later met een uitgebreid advies komen. Levering van spullen was correct en volgens afspraak

Eenvoudig en overzichtelijk

Door de instructiefilmpjes heb je vooraf goed inzicht in wat je koopt. Levering is snel.

Producten goed omschreven en sneller levering

Geen reactie gekregen op gestelde vraag

Producten en levering verder goed maar nooit reactie gehad op een vraag die ik via de website had gesteld

vlotte en snelle levering

vlotte en snelle levering

Snelle en goede lervering

Nvt.

snel geleverd prima prijs

Snel geleverd en een prima prijs. Ook de informatie is goed geregeld.

Prima service en afhandeling van mijn verzoek!

De afspraak voor onderhoud was snel gemaakt. De onderhoudsbeurt werd professioneel uitgevoerd en met foto bewijs opgeleverd! Kortom, een aanrader!!

Snelle en levering en goede communicatie

Goed product op tijd geleverd

Als je krijgt wat je nodig hebt op de afgesproken tijd is het goed, toch?

Duidelijke website, goede opvolging en levering. Enkel langere leveringstermijn dan oorspronkelijk vermeld op de website

Op maat gemaakt..

Moest een ventilatiekanaal maken voor de afzuigkap van de keuken. Nergens kon ik hier een goede aansluiting vinden met een mooie muurplaat. Bij ventilatieland uiteindelijk gevonden. Alles op maat gemaakt en in elkaar gezet. Resultaat is mooi en alles werkt perfect. Bedankt ventilatieland.

Goede klantenservice, snelle levering, vakkundige adviseur

Goede klantenservice, snelle levering, vakkundige adviseur

Prima service!

Prima service en tijdige verzending.

Perfect aparaat

De levering duurde even maar het was het wachten waard. Werkt perfect.

Ventilatieland is een goed alternatief.

Ik heb mijn filters hier besteld, met een week geleverd, prima aanbieding. Een 7 vind ik een mooi cijfer. Voor een online bestelling. Om de NPS hoger te krijgen, zal er al snel een hogere verwachting gaan komen. De wauw factor. Iets wat ik niet verwacht.

Prima product, prima levering

Levering was goed, service beneden peil

Contact leggen was lastig. Mailen langdurig en lastig om een onderbouwd antwoord te krijgen (uiteindelijk zelf maar onderzocht en op de gok en ruim besteld.) Zelf bellen heeft geen zin, persoon waar contact mee is lijkt het niet heel veel te interesseren en persoon welke ik zocht werkt thuis, kan niet worden gebeld en en kan niet mee worden doorverbonden Pas na een week telefoon terug gehad. Service ivm plaatsing staat op de orderbevestiging maar wordt al niet meer geboden. Verzenden in het weekend zelfde verhaal. Levering + na levering was redelijk op tijd en niets op aan te merken. Als u exact weet wat te bestellen is dit bedrijf zeker aan te raden, als u vragen of issue’s heeft dan wordt het lastig.

Goede ventilatie site

Makkelijk zoeken goede prijs voor de juiste filters

Besteld & Ontvangen

De spullen snel online gevonden. Bestelling geplaatst en dag erna geleverd. Goed verpakt in één woord super. En goeie prijs.

Ik heb wel de verkeerde ventilatoren besteld Maar gelijk nieuwe besteld en de volgende dag in huis . De verkeerd bestelde ventilatoren gebruik ik wel weer op een ander werk.

Super goede service!!!

Super goede service!!!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]