Prima, op tijd en goed!

prima product ,prijs,en levering zeer tevreden

prima product ,prijs,en levering zeer tevreden

Gewoon super

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering. Gewoon super.

Super snel afgeleverd en gemakkelijk te monteren

Juiste aansluit schema's op het net om goed aan te sluiten

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Gemakkelijk en simpel

Snelle levering en correct

Snel en goed

Kwaliteit geleverd conform omschrijving

Besteld binnen een dag geleverd.

Mooi product

Mooi product voor een goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering

Snelle levering en goed product

Was op zoek naar een nieuwe mechanische ventilatie. Bij Ventilatieland gevonden. Makkelijke installatie. Product aan te passen aan mijn ventilatie eisen.

Prima service!

Ik had de bestelling snel in huis. Helaas paste de maat niet. Ik heb hem terug gestuurd, snel geld retour. En weer de juiste maat besteld.

Hele goede service

My heel goed en heel geduldig geholpen met een betalings misverstand van afterpay.

Prima ervaring

Wegens de drukte was het moeilijk om contact te krijgen , maar waar is dat niet. Na meerdere pogingen toch gelukt om ventilator om te ruilen. Die ik gekocht had was niet op meer op voorraad heb toen n duurdere mee gekregen . prima opgelost

Goede site doen wat ze beloven

Ventilatie besteld volgende dag geleverd zoals op de site wordt aangegeven. En netjes goed verpakt .

Betrouwbaar en vakkundig bedrijf

Mijn ervaringen met ventilatorland zijn zeer goed. Het is een betrouwbaar bedrijf en beschikt over vakkundige mensen. De leveringen vinden snel plaats en de prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Werkt perfect, snelle levering, goed verpakt!

Zeer tevreden.

Ook de retourzending was snel geregeld

Prima geholpen

Een goed product

Goede website en snelle service

Uitzoeken van het gewenste product gaat snel door de goede website met duidelijke specificaties. Verder is het produktaanbod groot en concurerend geprijsd.

Na een defecte ventilator is dit binnen korte tijd opgelost.

prima, snel en goed product

snel en makkelijk te bestellen. Tevens goed en niet te duur product (filters).

Kwalitatief hoogstaande producten tegen een schappelijke prijs snel en goed geleverd.

Ik ga niet akkoord met het gebruik van mijn IP adres !!!

Blij met mijn plintroosters

Makkelijk bestellen en direct opgehaald !

Makkelijk bestellen en direct opgehaald !

Goed Produkt en snel geleverd

Precies wat ik nodig had. 3 Ventilatieroosters. Ze zijn goed, goedkoop en worden snel bezorgd.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]