Uitstekende service

Supersnelle levering tegen een concurrerende prijs.

Snelle levering, goede prijs en retouren worden snel en correct afgehandeld

Goed en snel geholpen

Alles volgens afspraak voor een nette prijs.

Was precies wat ik zocht en snel bezorgd

Alles perfect verlopen en het onderdeel wat ik nodig had

Goede prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit en service is zeer goed

groot assortiment, goede service, snelle levering

Heel fijne ervaring! :-)

Geweldige service

Ventilator jaar geleden gekocht En was kapot hij ging niet meer aan met een bepaalde vochtigheid Gemaild met bedrijf prima oplossing kreeg een nieuwe. En die werkt weer super. Dikke pluim voor dit bedrijf. Mvg erwin

Gewoon goed

Snelle levering, duidelijke site, goede service

Net bedrijf

Houden zich aan hun woord!

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke uitleg van alle artikelen, ruim assortiment, en snelle levering.

Prettig zaken doen!

Er is een overzichtelijke website. Er worden relevante gegevens verstrekt bij de producten. De prijs kwaliteit verhouding van de producten is uitstekend en ik ben let de leversnelheid hier nog nooit teleurgesteld.

Vakgericht en deskundig advies

Snelle levering met goede prijs-kwaliteit verhouding

Gewoon helemaal top.

Super advies en snelle levering. Vandaag besteld morgen geleverd . Super tevreden klant.

Na bestelling zeer snel gelegerd. Ook zeer goed gereageerd op reclame

Onze centrale afzuigventilator na 20 jaar stilstand, vervangen voor een echt stille

Jaren tegenaan zitten hikken, maar in de COVID periode de knoop doorgehakt. Achteraf een fluitje van een cent, bijna plug and play met deze goede beschrijving Dus zeer tevreden met het stille resultaat, de vochtsensor laat he ventilator doorschakelen naar high, ongeveer 2 minuten na het aanzetten van de douche. De na loop is ook keurig geregeld tegels in de douche zijn vochtvrij en de ventilator gaat weer in de basisstand terug.

Ventilatieland stelt je nooit teleur, bestellen en de volgende dag aan de deur.!!!

Ze maken echt waar ,wat op de site staat. Bestellen , en de levering is er de volgende dag. En de producten zijn van goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden.

Prima ventilatiesysteem voor een nette prijs.

Vlotte levering.

levering

Het artikel werd snel, en in goede staat geleverd. goed bedrijf

Prima producten !

Prima prijs voor een prima product !

Goede evaring

Goede evaring mee

Goede materialen, snelle levering en nette prijzen

Goede materialen, snelle levering en nette prijzen

duidelijke site en communicatie

Ventilatieland komt haar afspraken na. vooral zo doorgaan

Goed geïnformeerd

Ventilator rooster kwam was wat vertraagd qa levering. Goed geïnformeerd en fijn contact met de klantenservice. Helemaal top!

Prima zaak

Zeer snelle levering en foto assortiment.

Klachtenafhandeling zeer slecht

Helaas is het zo dat als er iets fout gaat dat er verschillende mensen met verschillende oplossingen komen. Het oplossen van een verkeerde levering duurt namelijk een paar dagen langer dan als je het even snel opnieuw zou bestellen. Erg slechte service!! Een klus die door toedoen van, stil komt te staan. De producten zijn wel goed. Alleen klant is koning kent dit bedrijf niet.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]