prima bedrijf

ventilator besteld en andere dag geleverd prima

Perfecte snelle levering

Kwaliteit, goed verpakt en snel.

Website heel overzichtelijk

De website pakt je bij de hand en leidt je zo naar het goede product. Jammer dat ze het telefonisch zo druk hebben. Maar als je gebeld wordt, word je goed geholpen.

goede indruk

ondanks de late levering toch een goede indruk.

goede info en goedleveringsproces

...

Top product, top levering

Uitstekende keuzehulp wat mij heeft geholpen de juiste ventilatiebox te kiezen.

Open en transparant. Ik kreeg eerst een mail dat er een vertraging zou komen in het leveren van het product met een kadobon als verontschuldiging en daarop kreeg ik mijn pakketje toch nog twee dagen eerder dan het in de mail werd aangegeven.

Goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijs. Snel bezorgd en goed functionerend, aanrader.

Snelle en accurate toezending

Helemaal Goed!, niks op aan te merken!

helemaal goed, tot een volgende keer!

Snelle service en levering

Prima service en gekregen wat ik besteld heb

Snel, goed en goedkoop

Snel, goed en goedkoop

Gewoon goed

doen wat ze op de website beloven, leveren op tijd.

super!

super goed!

Plintrooster werd snel geleverd. Mijn verwachting was dat het goedkoop plastic was, maar bij levering bleek het een mooi metaal rooster te zijn. Zeer tevreden

Slecht

Leveren niet de goede materialen. In december daarover een mail gestuurd. Paar dagen een excuses gehad van hun omdat het druk is. Nu anderhalve maand later nog niets gehoord. Weer een herinnering gestuurd naar ventilatieland. En het verhaal begint weer opnieuw. Weer excuses dat het druk is.

helemaal prima

Hele goede communicatie en uiterst correct.

Communicatief slecht

Op zich prima site met goed maar als je een technische vraag hebt zijn ze telefonisch niet te bereiken. Vervolgens iemand aan de telefoon die mij niet kan helpen (kan gebeuren) maakt terugbel verzoek aan. Na een week nog niets gehoord, zelf weer gebeld. Moet een mail sturen. Mail met twee vragen en na twee dagen antwoord op een vraag......beetje klaar mee dus.

Geweldig zo heb ik heb me voorgesteld

De afwerking en de kleur perfect

Snel en Compleet geleverd, top!

Snel en Compleet geleverd, top!

waardeloos

Bestelling geplaatst, betaald en na enkele dagen een mail waarin vragen ze een rekening nummer om het geld terug te storten. blijkt dat er een fout in de adresgegevens staat. Vriendelijke dame aan de telefoon heeft het direct opgepakt en afgehandeld

Niets op aan te merken

Tja, wat kan ik zeggen. Product besteld en de volgende dag al in huis; niets op aan te merken dus. Dat ik een 9 geef en geen 10 heeft alleen maar te maken met mijn stelling dat perfecie niet bestaat; mijn briljante studenten waren het daar overigens nooit mee eens... :-)

Snelle levering, nette prijs.

Snelle levering en nette prijs.

Ik moest wel lang wachten op mijn bestelling.

Het ventilatierooster voldoet precies aan mijn verwachting.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]