Prima product. Snel en correct geleverd.

N.v.t.

Goed en snel

Netjes bezorgd

Veel artikelen tegen concurrerende prijs

Goede website. Korte levertijd.

Geweldige service, super!

Snelle en correcte terugkoppeling op onze mail. Super oplossing, geheel naar tevredenheid. Wij zijn helemaal blij met jullie!

Snel en goed geleverd

Prima webshop met nuttige informatie om zelf te kunnen installeren.

veel mogelijk ivm ruime retour mogelijkheden

Hier de afstandbediening voor een redelijke prijs gevonden. Maar aangezien ik niet zeker was dat het de oude afstandbediening was die niet werkte of iets anders, toch hier besteld vanwege de ruime retourmegelijkheden.

Levertijden sommige artikelen erg lang

Bestelling gedaan van een ventilator deze stond op de site geleverd binnen 10 werk dagen. Helaas dit heeft bijna een maand gekost voordat ik hem binnen had. Door zelf te bellen en te mailen kwam ik daar achter het bedrijf neemt niet eerst het initiatief. Ook heel jammer dat als je ze belt voor levertijden enz. je een bandje krijgt dat je dat via mail moet doen. Een antwoord duurt dan rond de twee dagen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Site is makkelijk voor de bestellingen te doen en de levering is ook snel en goed .

Prima service, prima levering

Alles compleet tegen een goede prijs, prima adres! Moet nog wat meer hebben en bestel ook weer hier.

Op tijd en netjes bezorgd

Goed materiaal

Goeie service en goeie kwaliteit

Goeie service en goeie kwaliteit

Goede adviezen

Ik heb bij het plaatsen van een wtw installatie veel gehad aan de adviezen van dit bedrijf. Uitgebreide website met goede beschrijvingen van de artikelen. Levering bleek na bestelling toch niet de volgende dag al te kunnen maar 3 dagen later.

Goede prijs voor een goed product

had er meer van verwacht

heb een duco ventialtie besteld maar die kwam niet overeen met het plaatje. ging bellen voor een retour afspraak heb ik 25 min in de wacht gestaan

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Duidelijke site, dus juiste product was snel gevonden. Volgende dag geleverd.

Duidelijke website

Is zelfs eerder geleverd top

Perfect geregeld

Ik had bij Bol.com een CO2 meter besteld, waar geen stekker bij zat, klantenservice haf aan dat die terug gestuurd worden. De CO2 meter die ik bij Ventilatie land besteld heb zat wel een stekker bij, en werd op beloofde dag verstuurd, de meter doet wat ze beloven. Ben erg tevreden.

Betrouwbaar en snel.

Waar voor je geld vanaf een duidelijke site

Met de website als ondersteuning goed kunnen uitzoeken wat ik nodig had om een centraal afzuiging te plaatsen. Het assortiment is volledig en alles is gewoon op voorraad. De website werkt fantastisch en geeft alle mogelijkheden items toe te voegen en te verwijderen. De optie "anderen bestelde ook" krijg je nog tips van zaken die mogelijk ook handig zijn. Verder geen bestelkosten en een snelle correcte afhandeling. Ondanks alles toch iets vergeten, gelijk na besteld met de mededeling om het bij elkaar te verzenden. Dat was niet gelukt en kwam in een aparte doos. Bedrijf zou daarmee kosten en karton kunnen besparen als de order goed gelezen zou worden.

Kwaliteit voor een goede prijs.

Een hele stille en krachtige centrale afzuiging Geleverd door ventilatieland. Had een pakket besteld en ben zeer tevreden over wat ze geleverd hebben. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Goede prijs kwaliteit verhouding en goede en nette service.

goede snelle service

duidelijke website, snelle levering

Het is netjes ingepakt en snel geleverd En het werk super Kwaliteit

Snelle levering. Prima service

Snelle levering. Prima service.

Snelle levering van kwaliteit en overzichtelijk

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]