Goed en snel

Itho box besteld en snel naar tevredenheid geleverd!

Bestelling levering gaat soepel

Bestelling levering gaat soepel echter technisch inhoudelijke vragen konden niet worden beantwoord via de chat ( niet vreemd) daar zouden jullie nog op terug komen waar tot op heden geen respons op is gekomen

Makkelijk te installeren en werkt goed

Vlotte levering, alles zit in de doos wat je nodig hebt. De afstandbediening is gemakkelijk te installeren en werkt.

Goed, snel en goedkoop

Ik vind Ventilatieland een fijne webshop omdat ik er snel vind wat ik zoek tegen een scherpe prijs. De klantenservice is top aan de telefoon. Bezorging is snel en afhalen wordt ook snel geregeld! Al met al dus uitstekend.

Snelle reactie en flexibele afwikkeling bestelling

Op vragen werd snel gereageerd en werd meegedacht bij de bestelling

Een betrouwbare leverancier

zeer tefregen over de geleverde producten

Zeer slecht

Ze beloven voor 1600 besteld morgen in huis maar heb op mijn bestelling meer als 3 weken moeten wachten zonder enig deftig excuus.

Snelle levering, professionele kwaliteitsproduct.

Ik had de ventielen ondanks de december drukte toch nog de volgende dag in huis. Super blij mee!!

Deskundig advies met snelle levering van product.

Levering binnen een dag, mechanische ventilatie vervangen en ervaar weer een fris en gezond klimaat in huis.

bestelling en ophalen zijn heel soepel verlopen.

bestelling en ophalen zijn heel soepel verlopen.

Niet bereikbaar per telefoon, onacceptabel

Niet alle items waren direct beschikbaar voor levering werd per mail gestuurd. Deellevering werd niet voorgesteld. Wanneer je dit zelf per telefoon wilt melden of regelen is dit niet mogelijk, alleen per mail. Mails worden wel snel beantwoord. Als zakelijke klant is dit zeer vervelend gezien ik zelf ook verplichtingen heb naar eigen klanten.

Doen wat ze beloven

Bestellen en leveren gaat vlekkeloos. Qua prijs en assortiment zijn ze heel aantrekkelijk. Indien nodig zou ik daar de volgende keer weer bestellen.

Snelle levering. Zeer goede prijs/kwaliteit. Duidelijke website. Alles zoals het hoort.

Levering zeer laat

Spullen op donderdag besteld. Zou vrijdag in huis zijn. Levering via de post is nu al voor 2e keer uitgesteld en staat gepland (!) voor dinsdag. Ik loop hier enorme vertraging door op

Snel antwoord op vragen en goede service

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en goed onderbouwd. Producten snel opgestuurd.

Goed product goedkoop snel geleverd

Goed product goedkoop snel geleverd

Prima ervaring

Sinds 3 jaar woon ik in dit huis en er zat een orcon ventilatie in maar die deed het niet meer.(1uit 1990) Omdat ik toch een hoge luchtvochtigheid had heb ik gezocht naar een model wat dat ook meet. Zo kwam ik bij ventilatieland en heb daar de ocron MVS 15 HB 520m3/H besteld. Hij is snel geleverd en inmiddels aangesloten. Ik ben benieuwd hoe het gaat werken. De draadloze bediening vindt ik top.

Prima producten en snelle verzending

Keurig verpakt en snel geleverd

Goede service, snelle levering, duidelijke website!

Goede service, snelle levering, duidelijke website!

Fijne webshop

Makkelijke website, breed assortiment, fijne uitleg en vlotte levering.. En geen gedoe als je toch wil retourneren.

Smiddags besteld, heel kort erna bericht dat het verstuurd was. Volgende dag keurig verpakt in huis en dat alles voor een nette prijs.

Prima site en goed beschreven.

Eerlijke prijs, supersnelle lervering

Top! Ga zo door

Perfecte levering en producten.

Vandaag bestellen morgen in huis jullie doen wat jullie beloven. Ik heb alles gekregen wat ik heb besteld ik heb er niets op aan te merken, top!!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]