Geleverd zoals afgesproken

Toppie

Vlotte levering daarbij een beste prijs en later bij een vraag aan de telefoon een rustige uitleg.

Product snel en correct geleverd

Zoals boven omschreven.

Prima website en snelle levering.

Voor 1e keer bestelling gedaan en supertevreden.

Prima verlopen

Zocht roosters, vond ze op de site van ventilatieland Prijs/kwaliteit verhouding goed, snel geleverd. Klein minpuntje was dat ik twee dezelfde roosters besteld heb, maar twee verschillende geleverd kreeg. Het ene rooster is afsluitbaar en het andere niet

Alles OK, zéér tevreden

Alles volgens afspraak en een prima product voor een goede prijs

Goede communicatie mbt leverdatum

Er was wat leveringsvertraging en ik werd hierover goed geïnformeerd

Product besteld en kon het binnen 1 uur ophalen. Had daarvoor gebeld en ze gaven mij die mogelijkheid. Moest er heel even voor wachten in de verpakkingshal maar dat was geen probleem. Mensen zijn heel vriendelijk

Goed product voor goede prijs

Zou teruhgebeld worden, niet gebeurt

Ivm met retour zou ik teruggebeld worden. Helaas niet gebeurd. Chris 0730865320 Verder wel tevreden

Na gedane bestelling met 2 werkdagen geleverd geeft vertrouwen

makkelijke site alles is prima te vinden en duidelijk. snelle levering en netjes verpakt bezorgd.

Ruime keus voor goede prijs

Super ruime keus en alle duidelijk uitgelegd op de overzichtelijke website. Prma prijzen en snel geleverd. Absoluut een aanrader als je ventilatie spullen nodig hebt.

Goede service, Alleen de bevestiging van de verzending kwam wat later als aangegeven.

snelle en goede service maar tegenvallend product.

Ik kocht recent een decentrale WTW-unit Ø100 mm met trekkoord en stekker. Het product werkt, ventileert etc. Het geluidniveau valt erg tegen: in een slaapkamer is het goed hoorbaar, het zou eigenlijk ongeveer de helft moeten zijn. Als ik dit van tevoren had geweten had ik het product niet gekocht.

Prima prijs / kwaliteit verhouding!

Duidelijke website, snelle levering en prima kwaliteit!

Snel aangekomen

Vandaag besteld , volgende dag binnen. Goed verpakt

Dit is wat ik van een webshop verwacht: kwaliteit leveren

Met de juiste productinformatie weet de klant wat hij moet kopen. En dat doet Ventilatieland, voor een goede prijs.

Goede keus kunnen maken uit het aanbod op de website van uw bedrijf.

Het videofilmpje was instructief en ik heb op basis daarvan de keus gemaakt voor de SSST-ventilator. Prompte aflevering in goede staat met goede beschrijving voor de installatie. De ventilator is inderdaad veel stiller en onze kleinzoon durft nu weer naar de beneden toilet.

prima geregeld

snel en duidelijk

Goede prijs, snel geleverd

afspraak goed nagekomen

afspraak prima nagekomen.

Netjes afgehandeld

het telefonische advies wat niet helemaal duidelijk we zijn er toch goed uit kunnen komen. Alles netjes afgehandeld

De website bevat veel informatie, ben te vreden over het product

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]