Snelle levering, fijne product

Tevreden met het geleverde product was snel binnen en goede prijs voor het product. Aan te raden.

Toppie

Goed geregeld

Incompleet

Ik heb maar een deel van de bestelling ontvangen, dus dat komt de voortgang van het werk niet ten goede

zeer goed

snel geleverd

Goed geregeld..

Niks mis mee

Stop de SPAM

Het product is prima, maar het feit dat jullie vragen om een beoordeling irriteert mateloos. Er wordt veel te veel spam gestuurd!

Slow replay and wrong deliveries

I made two orders with 4 same products each. Both orders did contain wrong items. Support replays to emails once every 3 days and is not helpful. Also they are not reachable on the phone.

Keurig snelle levering.

Het bestelde werd keurig verpakt en snel geleverd, ondanks de Corona-perikelen.

Duidelijke webshop met heel veel keus

De website geeft de mogelijkheid om goed te kiezen. De bestelde ventilator is mooi, werkt goed en gaat hopelijk nog een poosje mee

Snelle levering. Netjes verpakt. Kwalitatief goede artikelen

Besteld, 2ndagen later binnen. Goed werk

Snelle levering en prima prijs

Simpel te bestellen en op tijd volgens afspraak geleverd.

Fijne ventilator

Wij wilden een ventilator die dicht kon. Nou deze voldoet helemaal volgens verwachting. Aansluiting was ook simpel en hij is lekker stil.

Goed en snel geleverd

Snelle levering & goede klantenservice

Ventilatieland levert razendsnel als je een bestelling plaatst. Toen onverhoopt bleek dat het artikel niet op voorraad was kreeg ik direct een mail, kortingsbon en verwachte levertijden (enkele dagen later). Omdat er aan mijn vloer gewerkt werd heb ik contact gehad met de klantenservice of de filters naar een andere adres gestuurd konden worden. Direct werd dit opgepakt en op het alternatieve adres geleverd.

Snelle afhandeling ondanks drukte van pakketbezorgers

een mooie prijs, goed en veilig verpakt en toch nog op tijd geleverd

Perfecte levering

Had na een verkeerde levering direct de volgende dag de goede ontvangen.

van bestelling tot levering toppie

Een erg vlotte levering en voor een leuke prijs.

Belofte niet waargemaakt

Helaas komt het steeds vaker voor en ook hier. Op de website staat dat een artikel op voorraad is. Blijkt niet het geval. Teleurstellend.

professioneel en snelle service.

goed product, goede informatie. En zo hoort het ook.

Duidelijke website. Goede prijzen en de andere dag in huis. Prima.

De site geeft een ruime keuze met concurrerende prijzen. Goed voor een volgende keer.

Keurig antwoord gekregen op een technische vraag.

Na een probleem gemeld te hebben ben ik snel terug gebeld door een technicus.

Snelle en duidelijke service

Snelle en duidelijke service met een eerlijk verhaal duidelijk over de prijzen en vriendelijk personeel

Heel erg mooi

Hij is erg mooi en staat erg mooi in de nieuwe badkamer Ik hoop alleen dat hij niet gaat roesten hij is van ijzer

Goede website en prima product.

Levering via PostNL was (vanwege drukte PostNL) 1 dag later?!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]