Nooit teleurgesteld

Weer platte ventilatie extensies gekocht. Goed materiaal. Snelle levering. Erg tevreden

Top product

Top product werk prima en is stil snelle levering.

Kreeg ander product dan besteld

Het is vast een club met lieve mensen, maar helaas kreeg ik 2 roosters opgestuurd die compleet anders waren dan op het plaatje. Ze pasten dus ook niet en ik heb ze retour moeten sturen. Vandaag komt de nieuwe keuken, dus de eerstvolgende mogelijkheid om die roosters te vervangen is over een jaar of 20.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Mijn bestelde CO2 meter voldoet prima en het bestelproces en de levering gingen zeer makkelijk en snel.

Uitstekend geholpen.

Na een informatievraag per telefoon werd ik teruggebeld en kreeg ik advies. Vervolgens de artikelcodes gekregen, besteld en volgende dag binen, in één woord PRIMA dus!

Veel keuze in allerlei roosters

Snel besteld, levertijd wel iets langer dan van andere webwinkels, maar wel een heel fijn product!

Als leek is het niet gemakkelijk te weten welke componenten bij ons ventilatiesysteem hoort. Klantenservice is traag met hun respons op vragen.

Onderdeel besteld in het weekend. Dinsdag lag de bestelling in huis.

Goed product

Het is een prima product

Goede product deze ventilatiebox

Ventilatiebox met AB . Snel geleverd, eenvoudige montage. In basisstand geluidsarm

Verder prima, alleen 1 artikel niet geleverd gekregen..geen aanlevering.. niets geen informatie..bel

Hoop dat er nog contact met me opgenomen wordt!

Snelle levering en goede prijs!

Snel geleverd en een goede prijs.

Gewoon zoals het hoort, top service

Het bestellen online gaat makelijk, waarna je goed op de wordt gehouden over de order, geen zinloze mails

Service en snelheid zonder meer goed.

Prima service en snelheid. Prijs ook ok. Product achteraf gezien wat minder. Aanlooptijd ventilator 4 minuten is erg lang. Had maximaal de helft mogen zijn.

Fijne zaak

Ze doen wat ze beloven Meer kan ik er niet over zeggen ..,top

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Zie boven

Prima club

Hebben veel, maar niet alles. Bellen zelf op als er een vertraging is. Leveren netjes na. Gemakkelijk met ophalen.

Hier koop ik de volgende keer weer!

Bij elk bedrijf gaat er wel eens iets niet goed. In ons geval kon Ventilatieland niet op de voorspelde dag leveren. Wat heel fijn was, was dat ze dit bijtijds communiceerde en binnen een week alsnog leverden. Leuk en vertrouwen wekkend was de kortingsbon voor een volgende bestelling die ongevraagd toch werd gegeven

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending

Producten zijn netjes qua prijs, verzenden en levering ging erg snel

Duidelijke site, meteen gevonden wat ik zocht.

De vervanger van mijn oude Itho ventilatie box was zo gevonden. Past gewoon op de oude boorgaten en bespaart ook nog energie. Meteen een 2e draadloze afstandsbediening voor de badkamer erbij genomen. Werkt allemaal perfect.

Zeer snelle en correcte levering.

Duidelijke website.

zeer goed

toestel zou nog beter zijn met batterij naast netstroom.

Snelle levering. Probleemloos kunnen bestellen.

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke site,en een snelle afhandeling,top!

Product is zoals op website vermeld.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]