Overzichtelijke website en snelle levering.

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Ik was op zoek naar een goeie ventilatie box voor m.n woning en vond de uitleg en snelle levering van ventilatieland zeer duidelijk en daarom hier besteld . Ik had direct een bevestiging mail en de volgende dag al in huis !!! In 1 woord GEWELDIG

Exact geleverd

Bestelling netjes op tijd binnen en keurig verpakt helemaal goed!!

Miskoop foute informatie was voor het plafond besteld ,maar het bleek naderhand voor een muur ventilatie te zijn .

Ik zou binnen 2 werkdagen teruggebeld worden.

Na bijna 1 week ben ik nog steeds niet teruggebeld.

De reactie kan sneller, en de mail beter lezen stond alle informatie in die later gevraagd werd

Niet slecht maar verbeter punten zijn sneller reageren op de mail en de mail goed lezen zodat er niet onnodig mail verkeer ontstaat.

snelle levering, goede retourservice

Bestellen en uitleveren ging snel, retourneren ging ook soepel. Reden retourneren lag bij mij (1x verkeerd besteld, 1 keer vond ik het product bij nader inzien toch niet mooi genoeg)

Great webshop, easy to find what you need

Speedy dispatch, solid packing, quality brands. Website is very easy to navigate.

Zeer snelle levering

Snelle levering en goede informatie

Best price and fast delivery

Best price and fast delivery

verkeerd product

ik vind het extreem irritant, als ik iets moet terugsturen: onnodig gedoe! als het komt door de verkoper, dan neem ik het de verkoper kwalijk.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en schappelijke verzendkosten. Daarnaast snel en netjes verzonden

Duidelijke site, behulpzame service

Producten snel ontvangen. Snelle reactie op vragen via klantenservice. Prima bedrijf

duidelijke site met de juiste producten

Voor half 6 besteld en idd de volgende dag al in huis. super snel geleverd.

Snelle correcte levering. Goede kwaliteit van het geleverde.

Snelle correcte levering. Goede kwaliteit van het geleverde en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Alles op tijd geleverd

Prima,alleen de levertijd was warrig.

Vlotte service

Duidelijke website, erg overzichtelijk en ruime keuze.

Snelle levering zoals verwacht

Filters besteld want het lampje werd oranje. Binnen 2 dagen binnen. Allemaal prima verpakt

Perfecte service

Via de mail goed contact gehad, prima geadviseerd!

Perfect en snel

Alles perfect in orde, snel en duidelijk

Zowel telefonisch als via de pc ruim voldoende in communicatie

Vlotte afhandeling in zowel vragen beantwoorden als afleveren van de bestelling

Snelle levering nadat mijn rf schakelaar defect ging. altijd prettig als er een defect is en je krijgt snel je onderdelen toegestuurd.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]