Prima winkel met een zeer concurrerende prijs

Zeer goed product tegen een scherpe prijs

Tevreden. Producten snel geleverd. Service aan de telefoon kan wel iets beter.

Tevreden over de levering, en de bestelling was snel geleverd. Ventilatieland bood ook een mooie korting aan waar ik gebruik van kon maken. De site geeft ook veel informatie over hoe je bepaalde dingen zelf kunt doen. Dit is erg fijn, en mijn advies is om dit vooral uit te breiden en/of te verbeteren waar mogelijk! Nog een puntje van verbetering is de service aan de telefoon. Eerste keer gebeld en er werd half in het gesprek opgehangen. Misschien dat dit per ongeluk is gegaan. Tweede keer werd mij verteld dat ik terug moest bellen omdat de personen die technische vragen konden beantwoorden "vol zaten". Ik had een vraag over de bestelde onderdelen en of dit technisch te doen, dus een bevestiging zou wel mooi zijn geweest. Uiteindelijk was het allemaal goed gekomen. Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Super snel geregeld

Ik had een goede ventilatie box nodig. Eerst even telefonisch contact gehad. Duidelijke uitleg gekregen en daarna een box besteld. Mooie prijs kwaliteit.

Alles snel en naar verwachting bezorgd

Goede prijs. Installatie zelf gedaan. Dat ging ook makkelijk. Ventilator werkt beter dan gehoopt. Lekker stil.

Snel en duidelijk

Ik ben goed geïnformeerd en geholpen met de keuze van ventilatie. Alle vragen werden snel beantwoord zodat ik een gedegen keuze kon maken. De levering was daarnaast ook snel. Dus snelle en goeie service

goede producten voor goede prijs en service

het enige wat ik kan aanmerken is. probeer de winkelmand iets duidelijker te krijgen. ivm de bestelde afstandsbediening kom je in de winkelwagen niet meer tegen. je ziet het alleen aan de prijs.

Prima zoals besteld

Juiste spullen ontvangen, zoals besteld, verzending ging vlekkeloos.

Precies wak zoch

Gezocht en gevonden

correcte levering binnen 1 dag

gewoon goed!

Duidelijke informatie op de website, snelle levering, top!

Duidelijke website en snel besteld

Snel gevonden, besteld en geleverd

ik mis een art.

slecht

snelle levering, goede informatie en prima prijs

Mijn oude ventilator was stuk. Bij ventilatie is dan snel een moderne vervanger te vinden, die en stiller is en meer gebruiksgemak heeft. De itho-daalderop ventilator met later bij gekochte draadloze afstandsbediening werkt top. tip: koop ventilator tegelijk met pasmof en plakband dan is de installatie helemaal een eitje.

Snelle bezorging

Product wordt snel geleverd.

Prima geregeld

Verzending is goed geregeld.

Ik krijg wat ik nodig heb, dat is toch fantastisch!

Op vragen heb ik bruikbaar antwoiord gehad en de bestelling is vlot verlopen, geen stagnering o.i.d.

Snel & goed

Product staat goed omschreven, is goed geprijsd, en werd snel geleverd ook.

Goed en snel

Zeer goed en heel snelle levering

Goede services snelle levering

Ik ben een tevreden klant, ik kom zeker terug.

Geen klacht, prima geholpen

Prima snel en vriendelijk geholpen.

Netjes aan de prijs . En snel

fast delivery and good product

on time deliver and good product - easy installation and performance good(very silent)

Vriendelijk geholpen

Ik ben vriendelijk geholpen. Installatie is eenvoudig

Snel geleverd en kwalitatieve producten

Snel geleverd! Top!

Duidelijke website en snelle levering

Via Google gevonden (combinatie lage prijs en bekend/goed bedrijf) en eenvoudig te bestellen. Het product (3-standenschakelaar) hadden we de volgende dag in huis. Erg tevreden met de winkel en de aankoop!

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]