Snel in huis, mooie roostertjes.

Fijn zou zijn als er ook de breedte van de openingen bij zou staan.

Vandaag besteld, morgen in huis. En dat maken ze ook waar. Alleen jammer dat er te veel plastic opvulmateriaal wordt gebruikt voor drie zakjes filterringen, die absoluut niet breekbaar zijn.

Zie beneden

Product snel ontvangen maar bleek niet te passen en wilde het terug sturen. Maar daar moet een kennisgeving opsturen per mail en dan krijg je retourdocumentatie terug van hoe en waar het product te retourneren. En dat was op woensdag jl maar tot op heden niets ontvangen. Het is nu zondag 27 juli. Ook een e-mail gestuurd naar [email protected]/retour maar nog geen reactie gekregen.

slecht

Goede middag, Levering oké, maar telefonisch kontact voor technische vragen rampzalig, wel kontact met een aardige dame, met haar vraag of alles goed gaat, maar technische vragen ho maar, u wordt terug gebeld binnen twee dagen. Ja als je op het punt staat om materialen te bestellen en dan zo'n opmerking, ga je gelijk kijken bij de concurrent. mvrg, Profit-Bouw Henk den Haan

Snelle levering,goedebegleiding

Proactief

Proactief om een foutje in mijn bestelling te herstellen, en snelle reactie bijnhdt naleveren van de incomplete bestelling.

Prima service en snelle levering

Telefonisch goed bereikbaar, snel antwoord op mijn vragen. Snelle levering.

Professioneel

Zoals gebruikelijk bij het bestellen van nodige onderdelen, heb ik niets te klagen over de service. De verhouding prijs, service en materiaal kwaliteit zeer goed.

Goed hoor

Goed hoor

Professioneel en goede producten en service

Mooie producten overzichtelijke website snelle levering

Goed hoeft niet duur te zijn

Voor weinig geld, ben ik tevreden; Dat is wat voor mij telt

Goede en snelle levering van bestelde materialen

Het bestellen en leveren van ventilatie roosters is soepel en snel verzorgd.

Snelle levering, goede product informatie

De bestelling is snel geleverd informatie via de mails, snel en duidelijk. Ook de product informatie was zeer duidelijk en goed. Zodoende snel tot een keus kunnen komen en product besteld.

Prima afhandeling en snelle levering

Hele fijne ervaring met Ventilatieland

Ik heb constant fijne en duidelijk updates gekregen over mijn bestelling. Daarnaast is mijn bestelling snel en zeer goed afgeleverd. Een en al top!

Prima service. Snel geleverd

zeer gunstige prijs en supersnelle levering

De bestelprocedure wijst zich vanzelf en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Prima kwaliteit

Super snel geleverd. Prima afzuiging van mijn garage

Snelle levering, prima product

Goed op de hoogte gehouden van de levering. Heldere website

zeer goed

alles overzichtelijk op een rij en levering volgens afspraak

Snelle juiste levering tegen scherpe prijs

Juiste product goed verpakt en snel verzonden

Prima, voldoet aan verwachting

Ik had het geluk dat er een prijsfout stond. Ondanks dat, alles netjes afgeleverd. Lag snel klaar en ophalen ging probleemloos.

Supersnelle levering tegen zeer goed prijs

Goede en duidelijke site makkelijk te bestellen en snelle levering tegen goede prijs . Kortom TOP.!!!

uitstekend!

Prima ervaring met ventilatieland want ook een defecte unit werd probleemloos vervangen.

Ventilatiestanden komt zijn beloften waar

Goed product, voldoet aan verwachting, scherpe prijs, levering volgens afspraak, condities in orde.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]