Goede artikelen

Snel geleverd en goede producten.

makkelijk te kiezen, snel in huis goede kwaliteit

top

Meer verwacht

Ik heb 2 buitenroosters bestelld voor een ventilatie voor de schuur. Deze werden geleverd zonder bevestiging, schroeven en dergelijke. Passend materiaal bijgezocht en gekocht, jammer

Twee artikelen besteld, beide mankeerde iets aan

Dakdoorvoer met plakplaat besteld. De dakkdoorvoer was op meerdere plekken flink beschadigd, de plakplaat was ook beschadigd en voor een ander formaat dakdoorvoer. Al met al een hoop tijd gekost maar niets mee opgeschoten.

Gewoon goed

Wat moet je over een rooster vertellen?

snelle goede levering en prima prijs

zie omschrijving

Snelle levering en duidelijke website

Goede en snelle service, product zoals omschreven.

zeer goed

goede service, zeer snelle levering.

Top assortiment

Groot assortiment, prijzen marktconform en snelle levering

teleurstellend

Het annuleren van een bestelling was niet meer mogelijk, zending weigeren lukt niet (producten werden bij niet thuis gewoon voor de deur gezet). Producten kwijt, retourformulier niet compleet (ik kon niet alle producten selecteren om te retourneren). Per email kreeg ik geen oplossing en medewerkers via de telefoon niet bereikbaar.

Besteld en de volgende dag binnen. Top!!

Het was top!!

Snelle levering en prima prijs

Snelle levering voor een prima prijs

Prima behandeld.

Mooie kwaliteit product.

Product komt exact overeen met belofte site

Goede snelle service. Het product voldoet en komt exact overeen met wat er op de site wordt vermeld. Door de duidelijke instructievideo eenvoudig te installeren.

Heel goed geholpen

Ik had veel vragen betreft mechanische ventilatie met warmte terugwinning. Ik ben erg goed geholpen met het maken van een balansberekening en de keuze welk apparaat ik zou kopen. Ook de tips die tijdens de communicatie heen en weer naar voren komen zijn erg handig.

Snelle levering !

Duidelijke site en snelle levering.

Snelle en goede levering voor de juiste prijs

Prima ervaring, snelle en goede levering voor een prima prijs t.o.v. Andere websites .

Bezorging was snel

Mooi op tijd!

Super gegaan

Niets te klagen , eindelijk de ventielen gevonden , die volgens de praxis nergens meer te krijgen waren. Besteld en supersnel in huis.

Goed geadviseerd en uitstekende service.

Ik zal in het vervolg ook gebruik blijven maken van jullie goede service en uitstekende uitleg en advies.

makkelijk bestellingen doen en snelle service

wij bestellen nu voor de tweede keer filters voor het warmte terug win systeem, zeer waarschijnlijk zullen er uit de buurt meerdere volgen.

Snel en goed geholpen.

Zie boven. Ondanks er geen * bij staat hier moest ik wel wat (verplicht) invullen

Good product.

Good result

Goede en snelle levering!

Zeer goed en een vriendelijk personen bij ventilatieland

De kortingCode had ik niet goed op de site maar wordt achteraf nog verrekend, top toch

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]