Product hebben we na bestelling razendsnel (de volgende dag) geleverd gekregen.

Heel snel geholpen, super blij mee!

Ik moet alles nog instaleren maar tot nu toe is alles goed

prima assortiment, scherpe prijzen

duidelijke site, waarop het makkelijk zoeken en bestellen is. Volgende dag het artikel in huis.

Nog niet geïnstalleerd, maar wel snel geleverd en tegen een goede prijs.

Alles op tijd geleverd.

Goed snelle levering.

Geen problemen, met de verzending en product.

Geweldig apparaat.

De Zehnder Comfofan S RP mechanische ventilator en vochtsensor aangeschaft als vervanging van de Stork afzuiging van 25 jaar oud. Een hele verbetering, nog wel zelf een stukje afvoerslang aan moeten toevoegen maar verdere installatie is goed te doen. Er ook een draadloze afstandsbediening bij gekocht, deze hangt in de douche en is ideaal. Denk er aan om nog een afstandsbediening aan te schaffen voor beneden. één minpuntje, ik vind hem niet echt geruisloos.

Perfecte service

Zeer tevreden!

Ventilatieland heeft met zijn service bewezen snel en betrouwbaar te zijn! Ook ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde product.

dik tevreden over de levering

top

ruime assortiment en goede service

Er zijn goedkopere webshops maar ventilatieland had alles wat ik nodig had en op voorraad. De magazijn is goed bereikbaar en de medewerkers behulpzaam.

Geweldige service!

Een bestelling gedaan maar de maat bleek tovh niet te kloppen, kostenloos geretourneerd en een paar dagen later is het aankoopbedrag teruggestort, super! Snelle verzending en goede kwaliteit. Aanrader!

Geweldige service, duidelijke uitleg.

Goede service, snelle leveringen. Heldere handleiding.

Doen gewoon wat ze zeggen en meer..

Even bestellen ventilatieland is gewoon de goedkoopste en binnen een dag geleverd.. perfecte service dank.

Uitstekend en snelle levering

Eerste levering verkeerde maat doorgegeven, was geen enkel probleem om te retourneren. Nieuwe maat doorgegeven en was de volgende dag weer in huis. Binnen een week was het bedrag van de retourzending ook teruggestort. Dus ik ben zeer tevreden over Ventilatieland. Top....

Goede communicatie en spoedig reageren!

In 1 woord, TOP

Product is zoals omschreven, verzending is perfect verpakt en beschermd, en de communicatie tussen verzending en ontvangst is echt goed. Een dikke 10

Snel en een eerlijke prijs

Snelle levering, product als omschreven.

Gewoon top , simpel makkelijk en snel

Niks op aan te merken zo hoort het gewoon , zoeken , bestellen en snel leveren.

Keurig ontvangen en goed geregeld

Prima produkt, op tijd geleverd

Geen verdere bijzonderheden

goed.

zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.

Prima, snel geleverd en duidelijke site

Prima. Spullen zijn snel geleverd en een mooi aanbod op de site. Tevreden.

Alles naar tevredenheid verlopen.

Snelle levering, goede producten tegen een goede prijs

goed toegankelijk

zeer klantvriendelijke webshop

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]