Prima filter voor goede prijs

Filters vlot ontvangen, waren goed verpakt en blijken goed te passen, net als vorige keer. Nu twee stuks besteld om de verzendkosten te ontlopen. Tja, wat kun je nog meer zeggen over filters dan dat ze lijken te doen waarvoor ze bestemd zijn.

Echt snel

Volgende dag thuis.

Goede website

Levertijd komt niet overeen met track&trace.

Ik krijg en mail dat het onderdeel donderdag wordt geleverd, toen vrijdag en vrijdag eind van de dag staat er pakket is nooit aangemeld bij Post NL. Niet blij mee want ik had het zaterdag in willen bouwen.

Goede en snelle service

ruime keuze en snelle levering

Besteld en volgende werkdag geleverd.

De reviews gaven ook een aantal mindere ervaringen aan, dus ik twijfelde voor het bestellen. Maar mijn eerste bestelling verliep echter heel soepel. Gewoon besteld en binnen korte tijd geleverd. Nog geen ervaring met garantie e.d.

Super snel geleverd!

Op zoek naar een CO2 meter terechtgekomen bij Ventilatieland. Hier hun advies opgevolgd en de volgende dag was de envisense meter in huis!

Snelle en correcte levering !

Snelle en correcte levering.

Ondanks onze laten reactie ,was de levering sneller dan verwacht .

Helaas was er niemand thuis ,maar het pakje stond wel bij de voordeur toen wij thuis kwamen . We hebben dus niet kunnen testen of tekenen ,voor goede ontvangst . Dat word wel door jullie gevraagd?

Prima producten en prijs& service

Korte levertijd, ruim assortiment en prima kealiteit/ prijsverhouding

Duidelijk, overzichtelijk en fatsoenlijke prijzen voor kwaliteit.

Super snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke beschrijvingen Goeie voorraad Snelle levering Product voldoet meer dan goed

Zeer slecht geholpen

Na retour sturen kapot rooster, word je aan het lijntje gehouden en kan je fluiten naar je centen. Zeer slechte communicatie en liegen alles bij elkaar!

Geleverd zoals besteld

Breed assortiment, snel geleverd tegen, redelijke prijzen. Verpakking in bubbeltjes enveloppe was voor het bestelde artikel voldoende geweest, maar werd verpakt in een doosje. Zonde van materiaal en kosten.

Prima meegedacht over de juiste oplossing.

Prima geholpen met mijn zoektocht naar de juiste regenkop.

snelle en goede afhandeling

order besteld - berichtje terug -post nl snel en alles heel vlot verlopen binnen een week werkt alles naar tevredenheid

Snelle levering en goed verpakt

Overzichtelijke website. Redelijke prijs en verzendkosten. Snelle levering en goed verpakt.

De gegeven cijfers zegt genoeg

De titel is helder

mooi product, goede kwaliteit

prettige en duidelijke communicatie, snelle levering

1 klein vraagje

website, bestelling, betaling, levering lopen allemaal zoals men mag verwachten. bijvoorbeeld een nieuw batterijtje ingesloten in de verpakking kan erg op mijn waardering rekenen. Ook de after sales geeft snel antwoord als je nog vragen hebt. Ik had en heb nog steeds wel 1 klein vraagje, In de verpakking trof ik een afgebroken stukje plastic aan, in de kleur van het bestelde artikel. Ik weet echter niet of het stukje plastic onderdeel was ván het artikel, of dat het per ongeluk in de doos terecht is gekomen. en of het eventueel van essentieel belang is dat dat stukje was blijven zitten. Daar moet ik nog achter komen zodra hij wordt gebruikt.

Snel geleverd en precies wat ik moest hebben. Ik kom nog wel een keer terug.

snelle en complete levering.

Had een vervanging nodig van mijn mechanische ventilatie. Ventilatieland gaf de meest complete en overzichtelijke informatie in mijn vergelijking. Levering was snel en compleet. Aanbevelingen tijdens de bestelling (flexibele slang en nieuwe slangklemmen) hebben voorkomen dat ik een tweede bestelling moest doen.

Snele goede levering

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]