Alles moet per mail geen telefonisch contact

Voor vragen moet je een mail sturen terwijl in een telefonisch gesprek veel tijd gewonnen word en alles duidelijker is. Ik raad jullie ook aan om bij bestelling van een product ook gelijk de bij behoorden producten automatisch aan te bieden dit voorkomt meerdere bestellingen dus verzend kosten

snel en betrouwbaar

ook een kleine order wordt perfect afgewerkt

Supersnelle levering tegen aangename prijs

Snel, kwaliteit en prettige prijs. Gewoon top

Goede service wat betreft garantie!

Na een jaar werkte de ventilator toch niet goed, kon een andere uitzoeken, vriendelijke communicatie met de klantenservice. Bedankt!

Goede en snelle levering goederen

Snelle levering. Duidelijke site Producten goed verpakt.

Product snel geleverd. Klantenservice ruk

Ik belde over een technische vraag. Kreeg een ongeïnteresseerde dame aan de lijn die er geen verstand van had en nog ging katten ook. Wat een vervelend mens. Ik koop er niet meer.

Niet goed

Wilde 1 van de 2 bestellingen terug sturen maar dat is niet mogelijk. Heel raar. De bestelling heeft ook heel lang op zich laten wachten. Ben dus totaal niet tevreden met jullie

Goede kwaliteit goede service

Snelle levering goede spullen makkelijk te bestellen

Juiste omschrijving van het product en snel geleverd.

Dikke prima.

Nadat er iets fout was gegaan met de kortingscode. De korting als nog terug gestort gekregen

Snelle levering netjes verzorgd

Makkelijk bestellen en betalen Duidelijke foto's met bijbehorende spec's. Snel geleverd.

Alles weer mooi op tijd geleverd

Overzichtelijke site en alles weer mooi op tijd geleverd. Zeer tevreden.

Klantgericht en duidelijke website.

Positief over bedrijf en ptoduct.

Uitermate goede zaak!!

Zeer ruime keuzes met de juiste prijs verhouding. Goede technische omschrijving om de juiste keus te maken. Veel aanvullende artikelen om de klus te klaren. Snelle verzending!!

snel, goede prijs!

Eerste ervaring, meten goed!

Ventilatiesysteem gekocht met verloop 125 naar 100. Maar helaas moest ik nog een sok van 125 gaan kopen bij de winkel. En had als opmerkingen om er ventilatieroosters erbij te doen van 100 en kreeg toch 125. Dit is de reden van 4 sterren ipv 5

Snel en eenvoudig

Snel gevonden wat ik nodig had. Eenvoudig te bestellen Snel geleverd Nederlandse handleiding En indien nodig hulp op afstand TOP

Prima geadviseerd en snelle levering

De geadviseerde geluiddempende slangen (sonodec 25) werken perfect. In combinatie met stillere ventielen kunnen we eindelijk weer rustig slapen en gezond ventileren.

Goede kwaliteit en prima ondersteuning met de installatie

Dit is de eerste keer dat ik mijn ventilatie heb vervangen, maar dat was met de installatiefilmpjes van Ventilatieland een fluitje van een cent.

Vlotte levering, voldoet aan verwachtingen.

Vlotte levering, voldoet aan verwachtingen.

Mooi product

Mooi product ,goede kwaliteit en snel geleverd

Vlotte levering en correcte afwerking van retourzending.

Goed tevreden

Super product van een bedrijf met topservice

Product besteld. Erg tevreden over. Service idem. Hij was er de volgende dag al.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]