Snelle levering en goed produkt

Goed produkt, veelzijdig bedrijf, snelle levering

Prima levering en prijs-kwaliteitsverhouding, slecht (telefonisch) bereikbare klantenservice!

Bestelling gedaan via de website (-shop) en deze een dag later al bezorgd gekregen, echter de (telefonische) klantenservice is niet/ nauwelijks bereikbaar en in veel gevallen alleen via chat en/ of e-mail te bereiken. Hierdoor is het, wat mij betreft in sommige gevallen lastig schakelen en zijn vragen/ onduidelijkheden niet altijd even snel opgelost.

Fantastisch en snel geregeld

Na een tip van een vriend, via jullie webshop besteld. 2 dagen later in huis, echt super. En na installatie door diezelfde vriend weer erg blij met ons nieuwe WTW apparaat. Werkt heel erg goed en veel stiller dan onze vorige!!!!!! kortom een top aankoop.

Degelijke producten

Snel geleverd en ventilatieroosters ziet er degelijk uit. Fijn!

Snel

Grote keuze en snelheid van leveren

Top en snel geleverd.

Uitstekende internet leverancier die snel reageert en levering snel en compleet heeft geleverd. TOP!!!

zeer uitgebreid assortiment en goede service

Netjes verpakt aangekomen. Waar de website vermeldde dat het product direct leverbaar was bleek dat na bestelling niet zo te zijn. Kreeg direct daarop een mail dat als dat een probleem zou zijn naar een oplossing gezocht zou worden of dat de bestelling ook direct kon worden geannuleerd.

Levering volgens afspraak

Het gevraagde product werd netjes afgeleverd op het aangegeven tijdstip. De afhandeling van de bestelling verliep snel en correct.

Dit bedrijf levert waar voor uw geld.

Het hele internet afgezocht naar een bepaald type centrale afzuiging, bij ventilatieland echt het voordeligst.

Fijne webshop met snelle levering

Prima webshop met snelle levering.

Soepel en betrouwbaar

Duidelijke omschrijving op de website. Geen problemen om het juiste product te kiezen. Levering zoals beloofd.

telleurstelling levering

Men geeft aan dat de spullen op voorraad zijn. Deze worden specifiek besteld. Echter als je besteld dat staan je spullen ineens backorder. Dus de site is zeker niet up to date. Wat erg spijtig is omdat men bewust materialen besteld die snel en noodzakelijk waren/zijn voor het project.

Levering van producten prima, klantenservice matig

Mijn bestelling was met één werkdag in huis, daar heb ik niets op aan te merken. Teleurstellend was de klantenservice. Deze heb ik benaderd met een technische vraag, en er werd mij verteld dat ik met twee werkdagen gebeld zou worden. Inmiddels zijn we nu een week verder en nog steeds niet vernomen. Mijn vraag is gelukkig reeds beantwoord, maar niet door Ventilatieland...

Goede prijs en levering

Prima service!

Goede spullen en service

Ruime keuze en sortering.

Good price, quick delivery - happy customer

Website is clear, needed information is easily accessible, ordering is simple, delivery is quick, quality is very good. This makes any customer happy.

snelle en accurate service

ik had een onderdeeltje over het hoofdgezien en niet besteld. vandaag besteld en morgen in huis was de service. Perfect!

Fijne website, snel bezorgd

Goede prijs/kwaliteit verhouding, groot assortiment, duidelijk over levertijd en ruimhartig retourbeleid

Snelle en correcte levering

Mijn bestelling bij ventilatie land is vlot geleverd. De prijzen zijn goed en het assortiment is enorm. Een aanrader voor ventilatie klussen!

Deskundig advies, scherpe prijs, goede levering

Prima advies. Per telefoon niet inhoudelijk, maar wel vriendelijk. Per mail technisch inhoudelijk goed. En snel genoeg.

Snelle levering, ruim assortiment

Duidelijke website, snel besteld en snel geleverd

De verpakking zat er wel wat krap omheen zonder extra bescherming in de vorm van papier of karton Gelukkig kwamen de roosters onbeschadigd uit de verpakking! Maar wanneer de post er wild mee omspringt zat er geen ruimte in de doos om dat op te vangen Ik vind de geleverde roosters ook niet echt mat rvs en vroeg me aaf op dit niet gewoon rvs roosters zijn?

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]