goede service en snelle reactie op vragen

prima ervaring, voor de tweede keer alweer.....

Snelle en goede levering

Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering.

Prima en snel geleverd!

Prima spullen, goede prijs en snel geleverd!

Super snelle levering!

Heel handig ben ik niet in "ventilatieland" en heb behoorlijk wat bestellingen moeten retourneren helaas. Maar écht wat een super snelle levering en eenvoudige manier voor verkeerd bestelde producten (lees: onkunde ;-)) Tip: voor de "onwetende DHZ-er" huur een vakman in voor de klus

Zeer snelle levering !!

Op tijd besteld is altijd de volgende dag in huis

Snel en correct

Snel en correct juiste artikelen geleverd.

Snel en Goed verzonden

duidelijke website ,alleen de link tussen afzuiging en een terugslag klep kan beter.

Snel geleverd en betaalbaar.

Snel, goedkoop en kwaliteit.

Op tijd en netjes

Levering zoals het hoort

Goede contacten, uitstekende informatieve website en vlotte levering.

Goede website

Goede service en goede service

Snelle levering van de juiste materialen

Ruim assortiment in een gemakkelijke website tegen schappelijke prijs. Snelle juiste levering zonder verzendkosten. Geleverde spullen zijn van goede kwaliteit.

Overzichtelijke website, juiste product direct vindbaar.

De aanschaf van een huis ventilator was eenvoudig dankzij een overzichtelijke site. Snelle levering van mijn product!

Snel en netjes geleverd

Inno ventilatiebuis geluiddempers besteld en deze werden snel geleverd.

veel keuze, goede informatie en snelle levering

Zocht een ventilatierooster voor centraalafzuigsysteem. Wilde een zeer goede kwaliteit materiaal met meer luchtafvoer. Product gevonden van metaal met 2x zoveel luchtafvoer. Product werd zeer snel geleverd.

Geweldig goede service

Na dat dat er een fout in de levering is het heel mooi opgelost super tevreden

Probleem snel opgelost

2 ventilatie ventielen besteld, helaas maar 1 geleverd. Met een kort mailtje duidelijk gemaakt. 2 dagen later was het ventilatie ventiel per post al binnen.

Tevreden maar heeft wat punten die verbeterd kunnen worden.

Na bestellen kreeg ik pas de volgende dag in de middag een bevestigingsmail, het baarde me wat zorgen omdat de reviews niet al te positief zijn. Even contact met de klantenservice om te vragen of de bestelling wel goed was doorgekomen. Prima te woord gestaan en de mail was inmiddels al verzonden op moment dat ik belde. Bestelling kwam dus wel een dag later maar door de goede hulp van de klantenservice en de kwaliteit van verzending en verpakking wel gewoon voldoende.

Prima, lekker snel

Achteraf betalen vinding heel fijn.

Zending is te laat geleverd, daardoor retour gestuurd

Ik heb mijn bestelling op een woensdagavond geplaatst, waarbij meteen vermeld werd dat ik deze zending vrijdagmiddag op zou kunnen halen bij het aangeven postnl-punt. Op de donderdag idd de track en trace gegevens ontvangen, met als eerste melding pakket nog niet ontvangen, maar afhaaldatum vrijdag na 15.00 uur. Vrijdag nogmaals gekeken naar track en trace gegevens, nu was de afhaaldatum zaterdag na 15.00 uur. Met nog steeds de melding pakket niet ontvangen bij postnl. Zaterdag zelfde verhaal, met als afhaaldatum dinsdag na 15.00 uur. Aangezien ik de artikelen op de maandag nodig was, ben ik hier teleurgesteld over. En heb dus de artikelen retour gestuurd.

Goed product en makkelijk aan te sluiten.

De levering was erg snel. Hij maakt wel een beetje geluid maar in ieder geval een stuk minder dan mijn vorige. Het grote voordeel vind ik dat na een aantal seconden er luikjes sluiten zodat er geen kou naar binnen komt als hij uit staat. Ik ben er erg tevreden mee.

Overzichtelijk, correct en snel geleverd

Overzichtelijke webshop met mooi aanbod, klantvriendelijk

Is goed

Is goed netjes verzorgd

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]