Snelle en duidelijke informatieverstrekking

Ik heb een goede ervaring met Ventilatieland. Het door ons gewenste artikel was niet op voorraad. De communicatie over wanneer er wel geleverd kon worden was goed.

Prima product voldoet volkomen aan de omschrijving

De schakelaar die ik bestelde werd snel geleverd en met de instructie snel gekoppeld aan de afzuigunit. Bovendien doet de schakelaar dat gene dat beloofd werd in de beschrijving. Gewoon een no nonsens product die doe wat hij moet doen.

Doen wat ze zeggen

Ik ben goed en snel geholpen

Gewoon goed!!!!!

de bestelling verliep vlot, de technische vraag iets minder

de bestelling verliep vlot, de technische vraag iets minder

Goede producten, snelle levering

Regelmatig iets besteld bij ventilatieland. Scherpe prijzen, goede producten. Alleen tekeningen met afmetingen zijn soms niet aanwezig of niet kloppend.

goed product maar ondersteuning kan beter

De Itho Daalderop CVE werkt prima en ik ben er blij mee. Toen ik het apparaat ontving en had geïnstalleerd draaide de motor niet. Ik heb vervolgens gebeld met Ventilatieland en toen meldde de telefoniste dat ik over twee dagen zou worden teruggebeld. Dat vond ik dus slecht, maar het was niet anders vertelde ze. Vervolgens op internet het een en ander nagezocht en toen bleek dat ik twee draden in de perilex wandcontactdoos moest omwisselen. Blijkt vaak voor te komen. Dus twee adviezen: Voeg bij het apparaat een instructie waarin je uitlegt dat dit zich kan voordoen en hoe je het oplost en verder zorg dat de technische dienst beter bereikbaar is.

Uitstekend!!!

Levering was sneller dan verwacht. Helaas was er een onderdeel kwijtgeraakt tijdens transport. Na melding hiervan werd het onderdeel, zonder enig probleem, opnieuw verzonden. Dit keer beter verpakt dan de eerste keer. Blijkbaar direct "geleerd" van onvolkomenheden. Perfect !! zo hoort het.

Snel, goed, goede prijs

Snelle levering, van de ventilatiebox, duidelijke factuur, geleverd wat ik wilde, duidelijke site met goede omschrijving en duidelijke en begrijpelijke installatie video's op de site

Groot assortiment en specialisme op één plek.

Veel keuze en goede productomschrijvingen maken het kiezen voor de consument gemakkelijk. Door een grote voorraad snelle levertijden.

Goede service na elektrisch aansluit probleem

Na onduidelijkheid over het aansluiten van de ventilator is het aansluitschema opgestuurd. Hierna kon het probleem worden opgelost. Snel en deskundig geadviseerd

Zeer snelle levering

Zaterdag besteld, maandag geleverd

Professioneel en snel

Het grote assortiment biedt zoveel meer dan alleen maar de standaard badkamerventilator. Die herriemakers waren al heel lang een doorn in mijn “oor”. Dus de stille 26dB variant met timer en vochtsensor valt zeer goed in de smaak.

Alles klopt. Geen vraag teveel.

Uitstekende aankoopbegeleiding en aanbod om installatie-adviezen te geven. Super.

Overzichtelijk en mooie site! Spullen snel en goed geleverd.

Fijne en overzichtelijke site waar alles snel te vinden is en wat winkelen fijn maakt. Bestelde spullen werden snel geleverd en waren goed verpakt. Al met al, zeer tevreden.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, en het product voldoet aan de verwachtingen.

Goede en snelle levering

Een heldere site snelle levering en mooie materialen, dus ik ben heel tevreden.

Snelle levering, goede service

Mijn ervaring was top. Overzichtelijke webshop. Duidelijk voor wat betreft levertijden en alles werd geleverd zoals afgesproken. Geen op of aanmerkingen dus!

Duidelijk, snel, goed en voordelig

Mijn bestelling van de HomEvap WTW Luchtbevochtiger ging heel makkelijk via de webshop en werd keurig de volgende dag geleverd. Afhandeling via de webshop en opvolgende mails was wat je tegenwoordig van e-commerce mag verwachten. Ik heb eigenlijk niets aan te merken.

Snel, duidelijke updates over order

Goed zaken doen met Ventilatieland. Hebben veel handige spullen en snelle levering tegen een prettige prijs.

De buisventilator was heel snel geleverd, fantastisch.

Ik heb een buisventilator bij jullie gekocht voor in de douche. De website is prima, overzichtelijk en duidelijk. De ventilator was binnen 2 dagen afgeleverd. De ventilator gemonteerd en aangesloten. Werkt prima. Heel blij mee.

Groot assortiment, goede beschrijvingen

Voor een heel specifiek ventilatierooster stad en land afgestruind, maar alleen VentilatieLand had wat ik zocht. Goed beschreven op de website dus ik was er vrij zeker van dat het was wat ik zocht, en dat klopte ook. Communicatie prima, levering ook top.

Duidelijke site , goede prijs , netjes afgeleverd!

Geretourneerde artikelen worden niet vergoed

Na de installatie van een nieuwe ventilatie unit wilde ik het overtollige installatie materiaal terugsturen. In overleg met Demi de Nobel van de klantenservice kon ik alle items die afkomstig waren van 4 zendingen in één keer terugsturen. Helaas werden er slechts 2 van de 9 items vergoed (€ 13,08 i.p.v. € 38,61). Voor de andere 7 items heb ik toen 3 nieuwe retour aanvragen ingediend. Dit resulteerde in 3 creditnota’s. Deze creditnota’s zijn echter nooit uitbetaald. Ondanks de vele verzoeken per Email en per telefoon. Een uiterst treurige zaak. Deze behandeling staat in grote tegenstelling tot het hoera geroep en de beloftes van de website !

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]