Goede levering.

Mijn bestelling van een ventilatie-unit met ventilatiebuizen is snel en netjes uitgevoerd.

nette levering

Te duur

Veel te duur bij andere leveranciers gerekend

Prima ervaring met dit bedrijf

Bestellen is eenvoudig, snelle levering en goede nazorg. Vind het persoonlijk wel prettig dat naast de factuur ook meteen een digitale gebruiksaanwijzing meegezonden wordt. Dat is prettig, want op het moment dat je iets wilt opzoeken, ben ik altijd het boekje kwijt. Nu digitaal blijft het eenvoudig op te zoeken.

Voldoet geheel aan de verwachting

Ik heb snel en goed gekregen wat ik besteld heb

prima geholpen

alles naar wens

Prima website zoekt goed

Bij de bouwmarkten vind ik meestal niet wat ik hebben wil, dan maar naar Ventilatieland

Geweldig, goede Service

Prijs is gunstig en snel antwoord op mijn vraag.

Ze konden mij toch niet helpen

Ik had een nieuwe afstandsbediening voor mijn ventilatie system. Het moest heel makkelijk geïnstalleerd worden. Goede een vriendelijke help desk. Naar mijn mening mij met weinig kennis voor zoiets simpels. Uiteindelijk heb ik iemand anders moeten bellen.

Ventilatieland komt afspraken niet

De unit klok bleek na installatie niet op tijd te lopen. De klok liep ongeveer 50% te langzaam. Na retourzending kreeg ik direct bevestiging en werd het stil. Na reclamatie weer ontvangstbevestiging beleef het weer weken stil. Inmiddels8 x gebeld waarbij werd toegezegd dat ik teruggebeld zou worden, het blijft stil. De laatste keer gesmeekt iemand te spreken die me verder kan helpen. Kon niet maar ik zou teruggebeld worden. Nu na weer 2 weken weer geen reactie. Ik weet niet wat dit voor toko is. Ventilatieland : alleen maar lucht lise beloftes.

Snelle en goede service

Bestelde product prima geleverd en goede kwaliteit.

Goed product. Prima geleverd.

Service en kwaliteit voorop

Niet helemaal zeker of ik het juiste ging kopen. Keurig en snel geadviseerd. Product aangeschaft en snel geleverd.

Tevreden over producten

Duidelijke site, informatief. Veel keuze. Producten goed verpakt.

Prima ventilatiesysteem en gemakkelijk te installeren

Het werkt uitstekend en ook de automatische stand van de afstandsbediening is erg handig

Ruime keus en snelle levering

Aantal producten besteld bij Ventilatieland. Alles op voorrad en dag later al geleverd. Zeer tevreden.

Installatie perfect, communicatie kan beter

Soms moest ik wat langer op een reactie wachten per mail maar uiteindelijk goede dienstverlening ervaren en de installatie was super snel en kundig geregeld.

Op tijd, snel en alles in 1x geleverd. Dat is wat je wilt, toppie dus.

Duidelijke webshop, ruime keuze met scherpe prijzen. In een paar klikken heb je bestelling gedaan en binnen 2 dagen geleverd. Dank je voor de goede service

Netjes snel geleverd

Prima prijs, netjes en snel geleverd.

snel en goed geregeld

dat het product wat ik besteld heb. snel en netjes binnen heb gekregen

Goede prijs

Goede prijs en snel geleverd

Overzichtelijk site, snelle verzending

Snelle verzending van mijn Itho Daalderop AUTO RFT draadloze bediening. Keurig verpakt en kon eenvoudig de juiste soort vinden.

Snelle en correcte levering.

Makkelijke bestelling en snelle levering

Goede productinformatie

Ik heb een Ventilatierooster met klep en een gewoon rooster besteld. Mijn ervaring met veel andere websites is, dat er maar 1 maatvoering wordt getoond, en dat je niet kunt zien of er ook andere maten beschikbaar zijn. Dat was voor mij belangrijk, want beide roosters hebben een afwijkende maat. Bij Ventilatieland is deze informatie wel aanwezig en kun je ook makkelijk kiezen tussen verschillende maten. Natuurlijk was ook de levering snel, en waren beide roosters in 1 verpakking.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]