Bestelling zoals in de website vemeld de volgende dag ontvangen..

Super service.

Een mooi en handig apparaat.

Prima website Duidelijke informatie Snelle levering.

Correcte afwikkeling van zaken.

Duidelijke en heldere webshop en snelle levering

Ik heb duidelijke advies gekregen door medewerkers met kennis

Goede producten voor een mooie prijs

Bij mijn aankopen bij ventielatieland heb ik geen problemen ervaren. De producten zijn van goede kwaliteit voor een leuke prijs. Ik kan deze website aanbevelen.

Ruime assortiment en prima service

Goed geholpen met het Doe het Zelf advies plan en bij selectie van materialen.

Ik heb een ventilator voor de badkamer besteld en die is gewoon goed en op tijd bezorgd

Dus wat kan ik daar nog meer over vertellen :) Zelf opgehangen en ingesteld na de uitleg video te hebben bekeken. Niet moeilijk met die mooie uitlegvideo's!

Alles is perfect gegaan zoals gehoopt en verwacht !!

Na een korte zoekactie op de site van ventielatieland.nl vond ik al snel wat ik zocht !! Alles was direct duidelijk, overzichtelijk en begrijpelijk ! De instructie en product omschrijving zijn een zeer welkome uitleg en aanvulling op mijn bestelling geweest ! Ook de prijzen zijn goed vergelijkbaar met andere leveranciers ! Mijn bestelling werd correct geleverd de dag erna !!

Prima prijs, service en kwaliteit

Product besteld, snel geleverd tegen een prima kwaliteit. Later nog met de klantenservice gebeld en ook hier prima geholpen.

Goede website, mooie producten en super snelle levering.

Goede website, mooie producten en super snelle levering.

Snelle en correcte levering

Ik zocht en vond een eenvoudige ventilator die ik in de kelder kon plaatsen om daar de lucht af te zuigen. Ik ga ervan uit dat 100m3 per uur voldoende moet zijn om de kelderlucht eruit te krijgen.

Overzichtelijke site en snelle levering van prima producten

De site is overzichtelijk ruime informatie over het product met goede foto's. Dat maakt het beslissen makkelijk. Klantvriendelijk bestellen via de site en snelle levering. Kortom. Prima.

betrouwbaar dienst en goede opvolging

betrouwbaar. service desk mag iets sneller. maar alles wordt in detail opgevolgd

Geleverd, wat besteld is.

Duidelijke site waarna het bestelde product via track & tracé te volgen was en na enkele dagen bezorgd werd. Zo hoort t. Dank Rob

Weer top geleverd!!

Komen vraag gewoon na en leveren kwaliteit!!!

Alles kunnen bestellen wat ik nodig had en na 1 dag in huis!

Er duidelijk omschreven. Je moet zelf even weten wat je nodig hebt en vervolgens kan je alles bestellen, volgende dag in huis, goed verpakt! En kwalitatief goede materialen tegen een eerlijke prijs.

Goede producten na goed advies

Afstandsbediening van het ventilatiesysteem werkte niet meer maar ik wist niet of ik dat zo een op een kon vervangen. Via de klanten service kreeg ik het juiste advies met een link naar de te bestellen producten. Deze werden na bestelling conform toezegging keurig verpakt afgeleverd. Producten zijn prima

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering. Uitstekende kwaliteit!

toppie

Topdeal

Bijzonder prettig om bij Ventilatieland bestellingen te doen.

Duidelijke website. Product die bij elkaar benodigd zijn goed gegroepeerd weergegeven. Snelle levering. Duidelijke nota's.

Maken belofte meer dan waar

Informatie over profijt via YouTube filmpjes geeft aan wat er nodig is en hoe het werkt

Prima tevreden

Het apparaat werkt precies zoals het beloofd werd

Zeer slechte en botte ervaring

Ik had ventilatie roosters besteld, er is ergens iets mis gegaan waardoor ik de verkeerde kleur heb besteld. Na mijn vraag of hier iets aan gedaan kan worden krijg ik tot 2x toe een kort en bod antwoord terug. Ipv dat ze met een oplossing komen. Ook retour sturen gaat niet, terwijl dit wel overal vermeld staat op de website met grote letters.

Binnen 24 uur geleverd zoals beloofd

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]