Makkelijk bestellen en snel geleverd

Alles volgens afspraak

Netjes op tijd geleverd, volgens afspraak. Ook goed verpakt

Goede aftersales

Goederen besteld maar niet op voorraad, uiterst snel en adequaat opgelost.

Prima dienstverlening, duidelijke info

Wij hebben een WTW uit 2003 vervangen. Op de site is prima te vinden hoe de aansluitingen zijn. Dus uitzoeken van het juiste apparaat is er even voor gaan zitten en goed lezen. Ik zocht een apparaat met bediening via kabel. Met 1 telefoontje naar Ventilatieland werd mij duidelijk dat de huidige WTW's niet meer bekabeld worden bediend, maar draadloos. Vervolgens kon ik makkelijk dit uitzoeken. Bij inschrijving voor de nieuwsbrief krijg je 5 euro korting. Dat ging even mis, maar 1 mail naar Ventilatieland en het bedrag staat keurig op onze rekening.

Snelle levering, goede uitleg en service. Prima prijs kwaliteit

Alles correct verpakt, in goede staat en op tijd ontvangen.

Prima. Wederom, want al eerder bij ventilatieland producten besteld, al was dat wel even geleden. Ook toen zeer tevreden. De kwaliteit van winkelen op afstand valt of staat met de kwaliteit van het logistieke proces. Van samenstellen en verpakken tot afleveren bij de voor (of achter) deur. Tot en met het laatste stukje keurig geregeld.

Uitstekende website en geleverd volgens afspraak.

Prettige website: volledig en met veel “plaatjes”.

Bestelling correct afgehandeld

Bestelling correct afgehandeld

prima ervaring, niet moeilijk doen als er iets geruild moet worden

gewoon goed

goed bedrijf overzichtelijke website

makkelijk bestelling plaatsen netjes bezorgd

Toppie!!

Super bedrijf, met hele goede service. Duidelijke website en je krijgt wat je besteld, duidelijke foto's van de producten tegen een scherpe prijs. Telefonisch goed te bereiken voor raad en advies.

Lange levertijd

op de website werd aangeven op voorraad en voor 0:00 besteld morgen in huis. Uiteindelijk een week later maar eens gemaild en gebeld. 9 dagen na bestellen kreeg ik de verzendbevestiging, dag er na in huis.

Alles was op een perfecte manier geleverd.

Snelle levering & goede online ondersteuning

Conform toezegging, snelle levering. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Prima in orde!

Snelle en complete levering

Gemakkelijk en snel ook als first time buyer.

Goede communicatie, snelle levering.

Materiaal is geleverd zoals besteld, goed verpakt, vlot in reactie mbt uitleverdata indien niet op voorraad.

snelle service en levering

snelle service en levering

Goed geholpen, geen probleem met retouren

Goed geholpen, geen probleem met retouren

Aanbeveling

Super vriendelijk Goede service

Prima en snelle levering

Prima geregeld snelle levering

Producten eenvoudig te selecteren van de webshop. Product volgende dag in huis. Niks op aan te merken.

Keurig op tijd geleverd

De levering was keurig op tijd, jammer ik had er niks aan maar na even bellen kon ik de spullen terug sturen en binnen no time werd het betaalde bedrag weer compleet op mijn bankrekening gestort. Dit is dus een blijk van waardering en jullie hebben voor altijd deze klant aan je gebonden Bedankt en een vriendelijke groet Michael

Altijd prima service gehad

Al vaker iets besteld en nooit problemen ondervonden.

Snelle en correcte levering

Vandaag besteld en morgen in huis, duidelijke beschrijving over het product, en de prijzen zijn veel lager dan de concurrent

duidelijke webshop

Waar een vakman aan een paar woorden genoeg heeft, heeft de doe-het- zelver juist behoefte aan uitgebreide informatie: maattekeningen, afbeeldingen, tutorials etc. Dat doet Ventielatieland heel goed.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]