Mooi product, snelle levering

RVS plafondventielen besteld, snel geleverd en mooi product.

Best prijs, goed kwaliteit en snel levering

Mijn een vraagteken is dat som artikelen heb ze niet - voorbeeld zijn 30 graden bochten. Maar voor de rest hebbes de best prijzen!

Prima en snel verstuurd

Prima en snel verstuurd

Lekker rustig en stil

Alles is goed te vinden , en snelle levering.

Goeie website. Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Duurt ff maar dan heb je ook iets .

Ondanks dat we best wel moesten wachten op de levering zijn we heel tevreden .

Simpel bestellen en snel in huis.

Filters voor verschillende apparaten besteld. Bestellen gaat simpel en binnen 2 dagen in huis!

Zeer goed bevallen!

Een goede ervaring. Makkelijk te bestellen, duidelijk wat nodig is, snelle levering en zeer duidelijk contact waar nodig. Zeer goede ervaring en zeker aan te bevelen!

Vooral goede zorg bij oplossen van problemen

Mijn zending was na 4 dagen nog niet bezorgd door PostNl. Na een email werd de ventilator opnieuw opgestuurd. De volgende dag werd een nieuw pakket bezorgd (samen met het eerste pakket!). De nazorg was dus prima. De bereikbaarheid (alleen per mail, niet telefonisch) vond ik minder. Ik zou een telefonische bereikbaarheid prettiger vinden.

top

top geregeld en heel snel verzonden

Precies wat ik nodig had voor goede prijs

Maandag bestelde ik, volgende dag al in huis, gewoon prima

Snelle levering, duidelijker website.

Alles verliep vlot. Site reageert mooi en is overzichtelijk. Verzending is snel en goed ingepakt.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Gewoon lekker simpel

Product conform opgave

Goed product. Ziet er mooi uit op de gevel. Snel conform afspraak geleverd.

Ook relatief kleine bestelling kreeg de juiste aandacht !

Maatvoering en levering is naar behoren uitgevoerd

Accuraat en volgens verwachting afgehandeld

Installatie was snel geregeld. Aangeboden hulp was niet nodig. De bestaande, aanwezige AB was eenvoudig over te zetten, ondanks het ontbreken van instructie. Helaas moest er wat geschoven worden omdat PostNL niet op de afgesproken datum kon leveren, maar dat is een probleem van PostNL. Dank voor de samenwerking

uitsekend bedrijf goede levering

bestelde produkten goed netjes verpakt en op afgesproken datum geleverd

De producten waren goed te vinden op de site en het is mooi stevig en goed materiaal.is wel wat aan de prijzige kant. Snelle levering

Snel en goed

Duidelijke omschrijving ; bestelling gedaan; product in goede orde ontvangen. Inmiddels aangesloten en werkt zoals het moet.

Ruim assortiment en snel geleverd

Ik heb meerdere malen besteld bij ventilatieland en er werd altijd zeer snel geleverd.

Snelle levering.

Levering kwam op tijd binnen en product ziet er goed uit. Moet het product nog instaleren, dus weet nog niets over de kwaliteit van de ventilatiepomp, vooralsnog ziet alles er goed uit. De tape die ik gekocht heb in dezelfde bestelling kwam apart in een los pakketje. Wat mij betreft had dit één pakketje kunnen zijn.

Niet goedkoop maar wel goed

ventilatie reiniging gedaan. waren binnen uurtje klaar. alles netjes opgeruimd. en kreeg ook goed advies.

Prima service vlot afgehandeld

Vlot goeie website duidelijk

toppie

Alles prima verlopen

super snelle levering

Apparaat werkt zoals beschreven gewoon perfect

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]