Snelle levering en goede website

Snelle levering. Goede website.

Allesgoed geregeld ensnel binnen

Top alles was echt snel binnen en telkens een mail van voortgang.

Functioneel

Ventilator is produceert meer geluid als verwacht. Lamellen lijken iel maar functioneren tot nu toe goed

Geen klachten. Leveren snel.

Ben zeer tevreden.

Fijne duidelijke website, je kunt snel vinden wat je zoekt. Snelle levering. Produkten van prima kwaliteit voor een goede prijs.

Voordelig en snel besteld

Gemakkelijk de juiste filters kunnen vinden voor een redelijke prijs. Was ook snel besteld en snel in huis.

Top prijs kwaliteit en altijd wel een oplossing.

Producten zijn zoals omschreven. Levering is net en op tijd. Al met al een goede webshop met prima prijs/kwaliteit!

Helemaal top

Goede service en vlotte levering

Prima, snel en netjes geleverd.

Mooie prijs en snel

Zeker een aanrader

Met een dag had ik het bestelde product in huis

Het bestelde is heel snel geleverd.

De ene dag besteld, andere dag bezorgt.

Gewoon prima

Conform afspraak en volgens omschrijving. Gewoon prima dus.

top

top

Netjes teruggebeld, eerstvolgende dag bezogd.

Goed geholpen door medewerkster. Website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.

Wat ik nodig had, vond ik snel. En na mijn bestelling, kreeg ik het subiet.

exact het juiste artikel snel kunnen vinden en werd ook snel geleverd

Goede product omschrijving op de website, dus gewenste artikel snel kunnen vinden. Na bestelling werd het snel geleverd.

Supersnelle correcte levering

Voor onze vorige woning een Orcon afzuigunit bij Ventilatieland besteld. Deze beviel uitstekend. Is fluisterstil. Na onze verhuizing hebben wij daarom weer gekozen voor dezelfde.

Goede service voor een prima prijs.

2 stuks muurdoorvoer en een ventilator besteld. In eerste instantie geleverd: 1 doorvoer en de ventilator. Na een eerste mailcontact alsnog de 2de doorvoer de dag erna geleverd. Prima.

Matig tot slecht

Ronde kunststof terugslagklep Ø100 mm (AV100) sluit niet, hij blijft een kier open staan. de buisventilator kunststof Ø100 mm - EK100 heeft zo weinig kracht dat hij de terugslagklep bijna niet open drukt. Het Plafondrooster kunststof 150 mm x 150 mm Ø100 mm wit vierkant (ND10G) is van goede kwaliteit en goed bruikbaar.

Goede en snelle levering

Printplaat en afstandbediening voor mechanische ventilatie (Itho) werkt goed

Duidelijke site en snelle levering

Hele snelle levering. Product nog niet geïnstalleerd maar lijkt aan verwachting te voldoen. Prima!

snelle levering, goed product

Duidelijke omschrijving van het product op de website. De online bestelling werd snel geleverd. Het product lijkt goed te werken (1 dag).

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]