Van a-z goed geregeld

Weinig aan toe te voegen, overzichtelijke site en snel te vinden wat je nodig hebt. Na bestelling had ik het rooster snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden d.m.v. email + track&trace wanneer je e.e.a. ontvangt per post. Binnenkort ga ik hier zeker nog wat bestellen, dat zal onze MV box worden die na 30 jaar wel toe is aan een energiezuinige variant. Ga zo door!

Goeds service en snel in huis top.

Snelle levering en goede kwaliteit

Was zoals beschreven.

Prima zaak

Goed geregeld

Makkelijk online besteld en snel geleverd...

Online opzoek naar smalle ventilatieroosters voor in een vensterbank kwam ik op de site van Ventilatieland. Mooie Aluminium plintroosters waren snel gevonden voor een redelijke prijs. De volgende dag binnen 24 uur al geleverd. Zijn inmiddels ingebouwd en ziet er prachtig uit. 'Ventilatieland' site gelijk bij mijn bladwijzers opgenomen...:-)

netjes op tijd

voortaan wel de lengte vermelden van het bestelde artikel.

Snelle en correcte levering

Uitstekende webshop

Snelle en correcte levering. Goed verpakt.

Snelle service, topproduct

Online besteld en een uur later in het magazijn opgehaald.

Super snelle levering

Binnen 1 uur na de bestelling geplaats te hebben al de melding dat het pakket onderweg was. Super service in een tijd waarin veel leveringen vertraagd zijn. De ventilatie was het voordeligst bij Ventielatieland. Aansluiten van de mechanische ventilatie was eenvoudig.

Handig en snel

Dankzij de beschikbaarheid van de juiste maat niet verder gezocht.

snel en accurate afwikkeling

ondanks alle corona belemmeringen qua versturen...was ik blij verrast mijn bestelling binnen 2 dagen te ontvangen! Top.

Website overzichtelijk, bestel proces makkelijk, levering snel

Product voldoet helemaal aan beschrijving, website is overzichtelijk en bestelproces makkelijk en tenslotte ook nog snel op kunnen halen, kortom helemaal prima.

Was mooi snel

Was snel en juiste artikel kwam binnen

Duidelijke website, snelle levering

Kon op de website snel en makkelijk vinden welke ventilatie filter ik moest bestellen. Dag later al geleverd. Prima!

Super communicatie.

Super communicatie. Ik dacht bijna dat ik de verkeerde had besteld met link en rechts dus hun hadden gelijk de order op pauze gezet. Dus na communicatie met Lisa. En nog eventueel een andere oplossing doordat het systeem hier in ons huis anders is. Heeft ze ons super geholpen, Nu wachten op de montage van de week.

snel en correct

gemakkelijk

Goed geïnformeerd

De medewerkster heeft mij goed geïnformeerd over de door mij aan te schaffen ventilator. De levering was snel.

Mooie producten en topservice

Ik had een Orcon mechanische ventilatie besteld met een rol PVC tape. Deze werden zeer snel bezorgd, alleen had PostNL de doos zodanig weten te beschadigen onderweg dat deze opnieuw dichtgemaakt moest worden en daarbij was de tape zoek geraakt. Gelukkig was dit snel geregeld en werd er direct een nieuwe rol opgestuurd. Inmiddels hangt de ventilatie op z'n plek. Wat een verschil met het 120+ jaar oude apparaat wat daar hing zeg. Superstil en krachtige zuiging. En als het goed is veel zuiniger qua energie. Ik ben helemaal blij.

Eerlijke prijzen met goede prijs kwaliteit verhouding

Besteld en ook nog is snel geleverd, echt een aanrader.

Snelle service en top producten!

Snelle levering, redelijke prijzen

Had een plafonventilator nodig en aangezien de meeste winkels alleen wandventilatoren verkopen ben ik hier uit gekomen. De keuzeselectie gemaakt voor plafondventilator en daarna deze ventilator gekocht. Na 2 dagen geleverd alleen na het lezen van de handleiding stond er dat dit een ventilator voor wandmontage was. Nogmaals op de site gekeken of ik wel de goede had besteld en dat klopte. Ben benieuwd hoe lang deze mee zal gaan daar ik in tien jaar al 4 stuks heb versleten (niet hier gekocht) die na een half jaar herrie gaan maken door versleten lagers. Heb 5 jaar garantie, dus ik zal de bon goed bewaren. Voor de rest een overzichtelijke site met veel keuze, levering ging snel en de ventilator is nauwelijks hoorbaar.

Fantastisch!

Snelle levering, mooi en kwalitatief goed product, ben erg tevreden

Snel en goed

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]