Snelle betrouwbare service

Goede, volledige en toegankelijke info op de website. Snelle levering met prima handleiding zodat de vervanging van de oude afzuiginstallatie (in mijn geval) door een simpele doehetzelver snel gerealiseerd kon worden. Samen met de afstandsbediening een oplossing die ik jaren eerder had moeten kiezen!

Snel en vriendelijk

Snelle service en vriendelijke klantenservice. Alleen problemen met aanmelden van retour. Aantal spullen niet nodig maar kan niet verder met het aanmelden.

Tevredenheid

Meerdere malen iets besteld,en altijd tevreden.

Goede levering

Goed product voor een goede prijs en goede levering.

Vlotte reactie en snelle bezorging

De website vond ik zeer toegankelijk de betaling ging vlot en bestelling bevestiging binnen tien minuten en de bezorging binnen twee dagen. Een aanrader

Vlot en goed.

De huidige ventilator met sierkap werkte niet voldoende,. de esthetica ging ten koste van de functionaliteit helaas. Nu een zelfde soort besteld zonder sierkap en deze doet zn werk voldoende. Werd snel geleverd. Koos voor deze een extra functie: de timer. Dat leek makkelijk maar wat ik mij niet besefte is dat hiervoor een extra fasedraad benodigd is. Die lag er dus niet. Nu ben ikzelf handig dus is het opgelost maar ben je dat niet heb je een probleem: hij werkt gewoon niet zonder die extra draad.

alles goed geregeld

Zeer goede service.

Snelle levering en goede klantenservice

Zakelijk en duidelijk

Prima website waar ik snel mijn keuze heb kunnen maken. Duidelijke communicatie over de verzending. Ik zou in de toekomst hier weer iets bestellen.

Niet goedkoop, maar wel snel en simpel te installeren

Mijn nieuwe Svara ventilator was best prijzig, maar wel makkelijk te installeren. Hij is erg stil, ziet er luxe uit en hij is eenvoudig te bedienen met een app. Ik ben erg tevreden.

Goed advies gekregen, scherpe prijzen en snelle afhandeling van retournering. Kan ik iedereen aanbevelen!

goed!

Snelle levering, goed verpakt

Vlotte levering,alleen als er iets niet klopt dan zou de communicatie wel wat beter kunnen. Maar uiteindelijk komt het goed.

Zeer snel geleverd super

Een onderdeel was niet op voorraad. Maar toch wat op voorraad was is gelijk op gestuurd zo dat ik wel verder kon. Het andere onderdeel was er precies zoals gezegd was en werd zo snel mogelijk opgestuurd. Echt een goed bedrijf wat zijn afspraken na komt. Ga hier zeker weer een keer bestellen. Prijs was ook goed

goede service

snelle levering en duidelijke site!!!!

Artikel besteld en was binnen 2 dagen geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Net zo makkelijk bestellen als een online maaltijd. Ook bijna net zo snel geleverd! levering geheel volgens afspraak.

Veel keuze, snelle levering en fijn maol contact over de status van de bestelling.

Snel en betrouwbaar

Producten zijn duidelijk omschreven en een goeie prijs. Bij mn volgende klus kom ik weer langs shoppen

Ventilatie land stuurt spam

Ik krijg spam van ze na mijn bestelling, nooit ingeschreven vor mailtjes

Mijn ervaring was prima

Mijn ervaring was goed

Uitstekend service

Product is ideaal en service is uitstekend. Zeker een aanrader.

prima product

prima product

Mooie en overzichtelijke website met een vlotte levering

Nog niet veel ervaring met dit bedrijf maar de vooruitzichten zijn uitstekend.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]