Laden reviews...
287 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering en behulpzame ondersteuning. Klanten noemen consequent duidelijke productinformatie en eenvoudig bestellen. Over het geheel genomen is de houding positief met betrouwbare service en goede prijs-kwaliteit.
Snel alles gevonden in de webshop en ondanks de drukte rondom black Friday de bestelling snel ontvangen
Martine
Ridderkerk
De bestelde artikelen zijn binnen en dag in huis. De retouren zijn ook spoedig verwerkt en wordt netjes teruggekoppeld.
Martijn
Rijswijk
Supersnelle levering van een ventilatieventiel met een mooi strak design. Eenvoudig en zonder gereedschap te monteren.
Willem
Barendrecht
Got everything I need. But what I like most is their informative video on how to use which one for what purpose. We bought the wrong one from bol because we're clueless about these things. But your product profiles actually have videos which I found very reassuring. Keep it up.
JADE
Amersfoort
makkelijk bestellen, snel antwoordt
Sjors Reniers
WINTELRE
Mechanische afzuigkast gekocht. De website was duidelijk, de prijzen in orde. Technische informatie was voorhanden.
Peter
Leiden
Een jaar of 4 geleden kocht ik de Itho Daalderop CVE-S eco fan ventilator box met draadloze afstandbediening.Helaas hield deze het niet lang vol.Een contactpuntje op de printplaat liet los.
arthur
Deventer
Keurig geleverd zoals besteld, binnen de beloofde levertijd.
Jan Jaap
Utrecht
Het bestellen ik razend snel en zag pas later dat één product een langere levertijd had. Uiteindelijk heb ik moeten bellen dat jullie wel de rest versturen want ik ga geen twee maanden wachten. Achteraf bleek nog een product niet meer voorradig. Deze twee producten zijn uiteindelijk wel ontvangen maar hier is nogmaals de levertijd herbevestigd.
Jp
Oosterhout nb
Professionele organisatie die snel en goed reageert. Bij levering was de ventilator gescheurd door transport. De afhandeling werd keurig geregeld. Bij technische vragen kon er goed geantwoord worden.
Bram
Warmenhuizen
Is geleverd en verwerkt conform wat je mag verwachten. Aanrader...
Alex
Papendrecht
Fijne service Prijs en kwaliteit verhouding is zeker goed en daarbij ook nog eens een snelle levering van het product.
John
Heerjansdam
In drukke sinterklaastijd toch de volgende dag geleverd. Niet alle vragen konden direct beantwoord worden, daarvoor moest teruggebeld worden op een later tijdstip naar een specialist. nieuwe vervangende ventilator binnen een uur geïnstalleerd. De website bevat alle info en handleidingen. Handleidingen zitten niet bij de apparatuur.
Matthé
Nijmegen
Na rommel geretourneerd te hebben bij een grote bouwmarkt, nu de juiste badkamerafzuiging, bedankt!
Maarten
Schoorl
Vrij grote bestelling gedaan en desondanks de volgende dag geleverd. En alles was op voorraad!
Christiaan
Drachten
Artikelen werden snel geleverd
Nicole
Amsterdam
Ik zou vandaag een mail krijgen of gebeld worden om het probleem op te lossen.. Niets gebeurd helaas
Beveelt niet aan
Joop
Geleen
Beste Joop,
Bedankt voor uw beoordeling.
U heeft op woensdag 2-12-2020 om 12;43 een collega van mij gesproken en die heeft een terugbelverzoek achter gelaten.
Door de drukte van het moment geven wij aan dat dit minimaal een werkdag kan duren.
Ik zie dat wij op donderdag contact hebben gehad, is dit hiermee voor u opgelost?
Excuses voor het eventuele ongemak en ik hoor graag!
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,
Demi de Nobel
Snelle levering, maar niet de originele filters. Dit staat niet vermeld? Kwaliteit is niet hetzelfde, prijs ook niet. Prefereer zelf de originele.
Piet
Wijchen
Beste Piet,
Dank voor uw beoordeling.
Mijn excuses voor het ongemak, wij vinden het erg vervelend dat dit verkeerd is gegaan.
We hebben u hierover proberen te bellen, maar helaas was u niet bereikbaar, waarna wij u een email gestuurd hebben.
Heeft u deze ontvangen?
Wij willen u vragen hier op te reageren zodat wij dit snel op kunnen lossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag!
Met vriendelijke groet,
Namens het Ventilatieland klantenservice team,
Demi de Nobel
Producten prima gepresenteerd in een goede logistiek.
Roelof Hartlief
Haarlem 2034BT
Altijd verloopt alles keurig.
Jaime
Pernis Rotterdam
Heel snel en acuraat ingepakt en geleverd.
Jan
Venray
Ik had vragen over het product, hier kreeg ik duidelijk antwoord op waarna mij een beter product werd geadviseerd. Inmiddels een week in gebruik & werkt echt enorm handig! Verzending was binnen twee dagen
Evelien
Groningen
Michel
Prima, snel. Nog niet geïnstalleerd, maar lijkt goed.
Alie
Kolham
Alles word netjes volgens afspraak geleverd
M
Urk
Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers.
Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie!
Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen.
Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië.
Service is ons uitgangspunt!
Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen?
Heb je nu al vragen?
Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Park Forum 1047
5657 HJ Eindhoven