Uitstekevd matriaal voor een goede prijs.

Goede website, snelle levering, scherpe prijs.

Helemaal tevreden met deze aankoop. Top.

Bestelling netjes geleverd

Na diverse te hebben uit gezocht, advies gevraagd , diverse aangepast in de winkelwagen en alles vervolgens naar wens geleverd gekregen.

Goed assortiment, snelle levering, goede prijs

Zie titel

Snel en voordelig

Goede kwaliteit materialen, snelle levering en je wordt goed geïnformeerd over voortgang van je bestelling.

Snel, en professioneel bedrijf

Ik heb een inhoud daalderop mechanische ventilatie gekocht. De vragen die ik had werden netjes beantwoord. Product ziet er goed uit. Ik moet hem nog installeren dus kan deze niet verder beoordelen.

Snelle service en duidelijke uitleg als je belt

Redelijk

Prijs kwaliteit is goed Levering en communicatie is slecht

Zo is internet winkelen bedoeld

Duidelijke website met prima beschrijving van het te kopen product . Snelle afhandeling en levering .

compleet en met snelle levering

Ventilatieland komt met een oplossing voor het probleem dat mijn WTW teveel geluid maakt.

One business day shipping!

Incredible fast shipping! I ordered 6 pcs of Ergovent RONDO Invisible Ceiling Air Valve 160mm, got it on the next working day! Good quality, good service, good packing!

Snel en goed

Snelle levering prima

gewoon goed

goed geafdviseerd snel geleverd super service

besteling

besteling gaat vlug en de klantenservice is perfect

slechte aftersales/service.

Ventilatiebox gekocht van Orcon Die beviel niet( zeer gammele afstandsbediening) Mailcontact voor oplossing, dit leek in een langdurig zinloze conversatie uit te lopen. Uiteindelijk retour gestuurd met de intentie een ander ( merk, Stork) Werd de terugzending niet geacepteerd. In eerste instantie met een onduidelijke reden. Na conversatiezou er stof in zitten. Vreemd maar goed. Later krijg ik een foto waar hij op beschadigd zou zijn . Dit is nagenoeg onmogelijk. Maar om een lang verhaal kort te maken. Het intereseerd ze helemaal niks, ik bedoel de service dan. Verkoop wel ,das kassa Maar een stukje service en communicate is zwaar onder de maat

Makkelijk te bestellen snelle levering

Topclub

Heldere website & snelle levering. Helaas het verkeerde product besteld (eigen schuld), maar keurig afgehandeld door Ventilatieland. Retour, creditering en nieuwe order allemaal super snel geregeld! Bij de volgende klus ga ik eerst weer bij deze club kijken.

netjes en op tijd

bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd doen wat ze zeggen.

Artikel snel en goed geleverd en kosten vallen reuze mee

De geluiddemper in de ventilarieleiding van de keuken werkt supper.

De ventilatie in de keuken was steeds zeer hinderlijk hoorbaar. Na plaatsen van de bij ventilatieland bestelde geluidsdemper is het probleem opgelost.

Krachtige ventilator en snel geleverd

Na een zoektocht van ruim 1,5 jaar eindelijk een krachtige ventilator kunnen aanschaffen die aan de verwachtingen voldoet voor een beter sportklimaat in onze sporthal

Snel en goed product

Snelle services duidelijke communicatie

Snelle levering en een nette prijs

Ventilator roosters besteld voor buiten op de gevel. Mooie mat zwarte. Zien er mooi uit. Besteld en volgende dag geleverd.

Voor herhaling vatbaar

Duidelijke website, concurrerende prijzen en wat mij betreft het belangrijkste, goede voorraad en een snelle levering! Zeer tevreden

Snelle levering huisventilatiesysteem. goed product. 1 deel retour gestuurd. Snelle afhandeling.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]