gemakkelijk bestellen

redelijk snel in huis.

Prima, maar lang wachten

Witte roosters besteld, erg lang op moeten wachten maar er word altijd geleverd. Prima kwaliteit.

Overzichtelijke website en prima producten

Heb snel de ventilatie roosters kunnenvinden op de website; bestellen was eenvoudig en ze werden snel geleverd, prima dus.

Prima verpakt en opgestuurd

Lekker snelle levering

Helaas voldoet de door mij gekochte buisventilator niet aan mijn wensen, zeker doet zijn werk maar stil is ie zeker niet

Snelle levering goede website en prijzen

Snelle service en goede prijzen

Goede kwaliteit.

Goede service en netjes alles geleverd.Ook de retour artikelen worden netjes in behandeling genomen.

Redelijk tevreden

De verbindingsmoffen, zijn afgezaagde stukjes buis. Hier hoort binnenin een rand te zitten

Snelle levering.

Gemakkelijk bestellen en de volgende dag in huis!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Eindelijk een bedrijf met deskundigheid en kwaliteit

Via chat alle deskundigheid gekregen en daardoor ook product besteld ! Product naar Spanje laten zenden zonder problemen. Nu genieten we heel tevreden van geleverd product … nogmaals dank voor het juiste advies !

Snelle en probleemloze levering

Ventilator werd snel geleverd met track en tracé zoals het hoort.

Duidelijke omschrijving

Goede prijs, duidelijke productomschrijving en installatie tekeningen beschikbaar! Doet wat het moet doen.

Alles in huis om mijn ventilatieprobleem op te lossen.

Ruim assortiment met duidelijke beschrijvingen. De bestelling was snel verzonden, alleen jammer dat de doos niet heel stevig was. De buitenkant was enorm beschadigd, waarschijnlijk door de transporteur, gelukkig waren alle verpakkingen van de bestelde spullen nog onbeschadigd.

slechte administratieve klantbehandeling en telefonische bereikbaarheid

dit zegt alles denk ik

Snel en goed

Duidelijke site, levering volgens afspraak

Snel en professionele hulp

De volgende dag al geleverd Fantastisch

Snel geleverd en het werkt.

Alles volgens plan

Heel snel geleverd en precies wat ik zocht

Van A t/m Z alles goed geregeld

Van het uitzoeken met online hulp was perfect. De verzending was super snel. Het aansluiten was ook een eitje met telefonisch ondersteuning. In 1 woord gewoon Super.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Bedrijf levert wat je besteld en ook nog binnen de gestelde levertermijn.

Maar 1 woord nodig; "uitstekend" !

Veel keus, snelle levering, doet wat het moet doen en volgens omschrijving .. gewoon allemaal prima...

Product is wat omschreven staat.

Goed, vlotte en correcte levering

Goede spullen geleverd

De kwaliteit van de verpakking kon wat betreft mijn bestelling beter. Inhoud kon makkelijk eruit vallen.

Goede producten!

Kwalitatief goede producten en vooraf helder advies gekregen. Levering duurde iets langer dan dat de website aangaf, maar in mijn geval niet storend.

Park Forum 1047

5657 HJ Eindhoven

040 249 1900

Over Ventilatieland

Ventilatieland: de grootste webshop van Nederland in ventilatie, airconditioning, warmtepompen en warmtepompboilers. Ventilatie en klimaatbeheersing is onze passie! Wij beschikken over meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring binnen de HVAC branche. Met een team van 150 enthousiaste medewerkers maken we dagelijks het verschil voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast een eigen productie vertegenwoordigt Ventilatieland diverse internationale kwaliteitsmerken, waardoor je op onze website kunt kiezen uit ventilatoren, airco’s, warmtepompen en warmtepompboilers van hoge kwaliteit én voor de beste prijs! Onze missie is een gezond binnenklimaat, overal en voor iedereen. Ook hechten we veel waarde aan duurzaamheid en wordt alle CO2 die wij uitstoten volledig gecompenseerd. Dat gebeurt onder meer via het planten van bomen in het Katingan veengebied in Indonesië. Service is ons uitgangspunt! Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we al meer dan 500.000 klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Ons team van specialisten staat graag voor je klaar met hulp en advies. Wat kunnen we voor jou betekenen? Heb je nu al vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]